“HUG ME” olje

14,70

Kombinacija esencialnih olj rožmarina, geranije, bergamotke ter kristalov Roževca za lajšanje stresa in razbremenitev napetosti. Topel objem, ki deluje tako na naš um kot tudi na naše telo. Kristali Roževca obogatijo olje z vibracijami ljubezni in v nas povečajo občutek umirjenosti. Ali ni prav to zmagovalna kombinacija, ki si jo ljudje zaželimo po težkem in stresnem dnevu?

Na zalogi

Opis

Masaža je odličen način za razvajanje telesa. Stimulira živčni sistem, prebudi naše mišice, organe in žleze, spodbuja cirkulacijo krvi in limfe. Naše telo potrebuje masažo, da se obnovi in ​​sprosti učinke stresa. Poleg tega pa lahko z masažo pomagamo povečati osredotočenost, lajšamo tesnobo in celo izboljšamo kakovost spanja. Ko združimo masažo z čudovitimi dišavami in  koristmi aromaterapevtskih mešanic, ki so ji dodani še kristali, lahko resnično spremenimo naše splošno fizično in duševno dobro počutje.

Navodila za uporabo

Za uporabo v kopeli dodajte nekaj kapljic v vodo za kopel.


Za uporabo kot masažno olje; nanesite majhno količino olja na dlani ali neposredno na kožo in masirajte, dokler se olje popolnoma ne vpije.

Poreklo

Olje – Velika Britanija.
Kristali – Brazilija.

Lastnosti

Masažno olje ” Hug Me” je sestavljeno iz esencialnih olj rožmarina, geranije in bergamotke, ki so vmešana v osnovno olje iz grozdnih pečk.


Olju so dodani kristali ROŽEVCA.


Rožmarin – deluje protivnetno in pospešuje cirkulacijo.
Geranija – antioksidativno in protivnetno delovanje.
Bergamotka – naravni analgetik, pomirja in deluje protivnetno.


Količina: 100ml.


Izdelek in sestavine niso testirane na živalih.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna