Safe Place – sveča

16,50

TURMALIN ° PALO SANTO ° KLINČKI

Aromaterapevtska sveča, ki te bo s kombinacijo eteričnih olj in kristala Turmalin objela, zaščitila in ti povrnila pogum.

Na zalogi

Opis

Nageljnove žbice ali klinčki so mentalno poživilo, ki spodbuja spanje, sanje in ustvarja občutek zaščite in poguma. Nageljnove žbice pomagajo razbiti stare vzorce vedenja, duševne misli ali blokade ter preusmeriti negativna čustva ali ponavljajoče se težnje. Učinkovito pomagajo pri odstranjevanju skrite in toksične energije iz prostora okoli nas: na površinah, v zraku ali okolju.

Z dodanim oljem poživljajočega sladkega komarčka, ustvarimo pomirjujoče vzdušje, spodbujamo strpnost, sočutje in razumevanje.

Poleg tega, da je črni Turmalin zaščitnik, je tudi kristal, ki nam pomaga pri prizemljitvi, saj nas resnično poveže z energijo zemlje. Črni Turmalin je lahko koristen za čiščenje negativne energije, pa naj gre za negativne miselne cikle ali vzorce ali preprosto kot splošen “ščit”. Čisti naše energijsko telo in ima odlično sposobnost, da ostanemo pozorni na sedanji trenutek.

Pomirjujočo in sproščujočo aromo Palo Santa, veliko bolj začutimo v dimu tlečega lesa. Danes ga še naprej uporabljamo in uživamo ob njegovih čistilnih in zdravilnih lastnostih. Pri svetem lesu se sproščajo negativne energije, negativne misli in občutki. Dim daje vznemirljiv vonj, ki pomirja um in dviguje naše vibracije v pripravah na meditacijo in zagotavlja globljo duhovno povezavo.

Tako naravno, tako čisto, tako vegansko.

Navodila za uporabo

VARNOSTNO OPOZORILO:
– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.
– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.
– Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.
– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.
– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.
– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

Poreklo

POREKLO SVEČE: Velika Britanija
EMBALAŽA: Kitajska
KRISTAL: Brazilija
PALO SANTO: Peru

Lastnosti

VONJ SVEČE: esencialno olje nageljnovih žbic in komarčka
KRISTAL: črni Turmalin
NARAVNO KADILO: koščki Palo Santa

Sestava:
– Esencialna olja 3%
– 100% naravni eko-sojin vosek
– prižigalna vrvica brez svinca
– steklena embalaža

OPOZORILO:
Medtem ko uporabljamo samo najčistejše sestavine, lahko pride do nekaterih naravnih barvnih sprememb. To je povsem normalno in ne bo vplivalo na delovanje ali celovitost sveče.
Sveče so izdelane iz 100% čistega eteričnega olja rožmarina in čistega sojinega voska. Vsaka sveča je polnjena ročno, prav tako so ročno dodani kristali. Kristali se, ko sveča popolnoma izgori, lahko koristijo za nadaljno uporabo.
Sestavine uporabljene v sveči, niso testirane na živalih.

Neto teža: 200g

Čas gorenja: do 40 ur

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna