PEACEFUL SOUL – sveča

16,50

Sivka je povezana z duhovnim čiščenjem in prečiščevanjem, pogosto pa se uporablja v ritualih in obredih za čiščenje prostora ali predmeta negativne energije. S poživljajočim sladkim komarčkom, ustvarimo pomirjujoče vzdušje med masažo, namakanjem v kopeli ali kadar koli potrebujemo nekaj časa zase, stran od vsakdanjega vrveža. Dodani kristali Kamene strele nas zaščitijo pred negativnimi silami, mislimi, energijami in zlom. Ta sveča oddaja močne čistilne in prečiščevalne vibracije, prav tako pa pomaga očistiti prostor negativnih energij.

Na zalogi

Opis

Sivka je pogosto povezana z ljubeznijo, pa tudi z delom, ki prinaša mirnost in mir. Zažiganje vonja sivke med meditacijo nam pomaga, da se sprostimo, odpremo svoj um in se osvobodimo. Ker že sam vonj sivke olajša um, čustva in duha, je zelo koristna za vsakogar, ki se spopada z občutki tesnobe ali stresa.

Eterično olje komarčka ima značilno sladko, zemeljsko aromo, podobno kot janeževo seme. Komarček spodbuja strpnost, sočutje in razumevanje. Pomaga pri povečanju duševne moči za spopadanje s ponavljajočimi se ali neželenimi miselnimi oblikami in da lažje opustimo skrbi in nesrečne spomine.

Kamena strela je “kamen vseh kamnov”. S svojo energijo simbolizira “svetlobo na Zemlji”. Deluje kot katalizator in energetski transformator, saj negativno energijo pretvori v pozitivno. Ščiti in ohranja našo avro, odstranjuje blokade in neskladje duše, razsvetljuje naše občutke, mnenja in nas napolni z novo življenjsko energijo.

Navodila za uporabo

VARNOSTNO OPOZORILO:
– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.
– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.
– Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.
– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.
– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.
– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

Medtem ko uporabljamo samo najčistejše sestavine, lahko pride do nekaterih naravnih barvnih sprememb. To je povsem normalno in ne bo vplivalo na delovanje ali celovitost vaše sveče.

Poreklo

POREKLO SESTAVIN: Velika Britanija
EMBALAŽA: Kitajska
KRISTAL: Brazilija

Lastnosti

VONJ SVEČE: Sivka in Komarček
KRISTAL: Kamena strela
Dodani cvetovi sivke
200g

Sestava:
– Esencialna olja 3%
– 100% naravni eko-sojin vosek
– prižigalna vrvica brez svinca
– steklena embalaža

Izdelano iz 100% čistega eteričnega olja sivke, komarčka in čistega sojinega voska. Vsaka sveča je polnjena ročno, prav tako so ročno dodani kristali. Kristali se, ko sveča popolnoma izgori, lahko koristijo za nadaljnjo uporabo.
Sestavine uporabljene v sveči, niso testirane na živalih.
Čas gorenja: do 40 ur

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna