“ALL CLEAR” olje

14,70

Kombinacija olj poprove mete, čajevca in evkaliptusa bo v trenutku zbistrila tvoje telo in um. Osvežilne lastnosti eteričnih olj, bodo prizemljile naše telo, um in avro. Dodani kristali snežnega Obsidiana nam bodo dali občutek mirnosti, osredotočenosti in ravnovesja. Mešanica olj ima nežen hladilni učinek na kožo in jo na koncu pusti nahranjeno, svilnato in popolnoma mehko.

Na zalogi

Opis

Masaža je odličen način za razvajanje telesa. Stimulira živčni sistem, prebudi naše mišice, organe in žleze, spodbuja cirkulacijo krvi in limfe. Naše telo potrebuje masažo, da se obnovi in ​​sprosti učinke stresa. Poleg tega pa lahko z masažo pomagamo povečati osredotočenost, lajšamo tesnobo in celo izboljšamo kakovost spanja. Ko združimo masažo z čudovitimi dišavami in  koristmi aromaterapevtskih mešanic, ki so ji dodani še kristali, lahko resnično spremenimo naše splošno fizično in duševno dobro počutje.

Navodila za uporabo

Za uporabo v kopeli dodajte nekaj kapljic v vodo za kopel, preden greste vanjo.

Za uporabo kot masažno olje; nanesite majhno količino olja na dlani ali neposredno na kožo in masirajte, dokler se olje popolnoma ne vpije.

Poreklo

Olje – Velika Britanija.
Kristali – Brazilija 

Lastnosti

Masažno olje ” All Clear” je sestavljeno iz esencialnih olj poprove mete, čajevca in evkaliptusa, ki so vmešana v osnovno olje iz grozdnih pečk.

Olju so dodani kristali snežnega Obsidiana.

Evkaliptus – pomiri um, daje ravnovesje in vzpodbuja koncentracijo.
Čajevec – zbistri misli, odpravlja negative misli.
Poprova meta – pomirja in hladi.

100ml.

Izdelek in sestavine niso testirane na živalih

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna