“LULLABY” olje

14,70

Sproščujoče masažno olje je sestavljeno iz sivke, poprove mete in kamilice, ki pomagajo spodbujati sprostitev in boljši spanec. Skrbno izbrana mešanica je zasnovana tako, da pomaga tudi pri glavobolu, migreni, napetosti, stresu, nervozi,… Ametist, dodan v mešanico olj, ki deluje kot naravni pomirjevalec, nas bo kot uspavanka zazibal v trden in sproščujoč spanec.

Na zalogi

Opis

Masaža je odličen način za razvajanje telesa. Stimulira živčni sistem, prebudi naše mišice, organe in žleze, spodbuja cirkulacijo krvi in limfe. Naše telo potrebuje masažo, da se obnovi in ​​sprosti učinke stresa. Poleg tega pa lahko z masažo pomagamo povečati osredotočenost, lajšamo tesnobo in celo izboljšamo kakovost spanja. Ko združimo masažo z čudovitimi dišavami in  koristmi aromaterapevtskih mešanic, ki so ji dodani še kristali, lahko resnično spremenimo naše splošno fizično in duševno dobro počutje.

Navodila za uporabo

Za uporabo v kopeli dodajte nekaj kapljic v vodo za kopel.

Za uporabo kot masažno olje; nanesite majhno količino olja na dlani ali neposredno na kožo in masirajte, dokler se olje popolnoma ne vpije.

Poreklo

Olje – Velika Britanija.
Kristali – Brazilija.  

Lastnosti

Masažno olje “Lullaby” je sestavljeno iz esencialnih olj sivke, komarčka, poprove mete in kamilice, ki so vmešana v osnovno olje iz grozdnih pečk.


Olju so dodani kristali AMETISTA.


Sivka – deluje protivnetno in pomirjujoče.
Poprova meta – pomirja in hladi.
Kamilica – sprošča in pomirja.
Komarček – regenerira in deluje kot naravni pomirjevalec.


Količina: 100ml.


Izdelek in sestavine niso testirane na živalih.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna