Misija

Dobrodošli na Springs Room spletni strani.

Radi bi vas povabili na mesto pozitivnih misli, dobre energije in duhovnih navad za boljše življenje. Odločitev, da odpremo vrata v našo  “sobo” je bila težka, saj smo bili prepričani, da v teh “modernih časih” že vsak od nas pozna popoln recept, kako preskakovati življenjske ovire, postati bolj odporen in živeti brez stresa ter negativne energije.

Ampak  po majhni raziskavi smo ugotovili, da temu žal ni tako. Življenje nam namreč z vsakim novim dnem prinaša nove izzive. Mnogi od nas poskušamo biti bolj prisotni in namerni, toda s toliko stvarmi, ki jih nosimo v naših mislih  in srcu ni presenetljivo, da se ob koncu dneva počutimo preobremenjeno in stresno. Tudi tisti, ki smo osredotočeni na eno področje dobrega počutja, morda zanemarjamo ali se borimo z drugim.

Naša želja in poslanstvo je, da vam pomagamo olajšati vsakdan, biti bolj umirjeni in v našo vsakodnevno rutino vnesiti več pozornosti.

Z uporabo različnih ritualov in pripomočkov, ki nam jih je podelila mati narava kot so; naravna kadila, palo santo, kristali, aromaterapija, vas želimo ponovno povezati s tradicionalnimi praksami in vas znova opozoriti, da si morate vzeti čas zase in ustvariti prostor miru in udobja.

In ne pozabite: če ste vi  na prvem mestu, je to osnova za veselo, izpolnjeno življenje.

NAŠAMISIJA

Širjenje in spodbujanje uporabe starodavnih, svetih in duhovnih obredov za boljše življenje.

LJUBEZEN DO SAMEGA SEBE

Čas je, da daste prednost samemu sebi. Vzemite si toliko časa in prostora, kolikor ga potrebujete.

SKRB ZA VAS

Vsi naši izdelki so 100% naravni. Veliko truda vložimo v zagotavljanje izdelkov najvišje kakovosti, z znanim poreklom in naravnimi sestavinami.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna