Razprodano!

“GET WARM” olje

14,70

Kombinacija olj limone, rožmarina, ingverja in črnega popra bo spodbudila vse čute. Grelne lastnosti bodo napolnile telo z energijo, medtem ko bodo poživljajoče dišave osvežile in poživile um. Kristali Citrina, bodo med masažo ogreli našo dušo, jo napolnili z veseljem in samozavestjo. Ta mešanica olj ima nežen segrevalni učinek na kožo in jo na koncu pusti nahranjeno, svilnato in popolnoma mehko.

Razprodano!

Opis

Masaža je odličen način za razvajanje telesa. Stimulira živčni sistem, prebudi naše mišice, organe in žleze, spodbuja cirkulacijo krvi in limfe. Naše telo potrebuje masažo, da se obnovi in ​​sprosti učinke stresa. Poleg tega pa lahko z masažo pomagamo povečati osredotočenost, lajšamo tesnobo in celo izboljšamo kakovost spanja. Ko združimo masažo z čudovitimi dišavami in  koristmi aromaterapevtskih mešanic, ki so ji dodani še kristali, lahko resnično spremenimo naše splošno fizično in duševno dobro počutje.

Navodila za uporabo

Za uporabo v kopeli dodajte nekaj kapljic v vodo za kopel.


Za uporabo kot masažno olje; nanesite majhno količino olja na dlani ali neposredno na kožo in masirajte, dokler se olje popolnoma ne vpije.

Poreklo

Olje – Velika Britanija.
Kristali – Brazilija. 

Lastnosti

Masažno olje ” Get Warm” je sestavljeno iz esencialnih olj limone, rožmarina, ingverja in črnega popra, ki so vmešana v osnovno olje iz grozdnih pečk.


Olju so dodani kristali CITRINA.


Limona – daje energijo in dviguje razpoloženje.
Rožmarin – poživlja in stimulira.
Ingver – greje in ima čistilni učinek.
Črni poper – stimulira in krepi.


Količina: 100ml.


Izdelek in sestavine niso testirane na živalih.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna