Razprodano!

Eucalyptus

8,50

RAVNOTEŽJE ᵒ ZDRAVJE ᵒ KONCENTRACIJA

Zvitek je narejen iz aromatičnih listov Evkaliptusa, ki s svojim vonjem spodbujajo čustveno ravnovesje, nas poživijo, lajšajo čustveno izčrpanost in krepijo koncentracijo.

Razprodano!

Opis

Zvitek Evkaliptusa sežigamo za intenzivno čiščenje in zaščito, uporabimo ga za odstranjevanje negativnih vplivov iz okolice. Evkaliptus je znan kot eden prvih zeliščnih zdravilcev na Zemlji. Je eno najstarejših in najbolj znanih zelišč za energetsko čiščenje našega doma. Ima močno sposobnost odstranjevanja negativnih energij iz neposredne okolice, hkrati pa ustvarja zaščito, zaradi česar je zvitek evkaliptusa idealen za uporabo pred kakršnim koli ritualom. Prinaša svežo in zdravilno energijo, je odličen pripomoček pri odganjanju slabih energij ter slabih navad.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

OPOZORILO:

–  Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo      popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Organski Evkaliptus, je trajnostno vzgojen na Nizozemskem

Lastnosti

Dolžina zvitka cca. 11 cm

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna