Cedar

6,60

ZAŠČITA ° ENERGIJA ° DUHOVNOST

Zvitek cedre bomo prižgali za povečanje pozitivne energije, za dvig občutkov in vzbujanje pozitivnih čustev. Cedra je “zdravilo” za čiščenje in vrnitev ravnovesja. Prižgemo jo za prečiščevanje in povečanje povezave na duhovnimi področjih.

Na zalogi

Opis

Cedra je zaščitno “zdravilo”, saj gre za zelo stara, modra in močna drevesa, ki imajo posebno dušo in energijo. Cedra se pogosto uporablja za čiščenje doma ali stanovanja, ko se vselimo, odžene nezaželene duhove, da zapustijo prostor in tako zaščitijo osebo, kraj ali predmet pred neželenimi vplivi. Cedra je najbolj znana po svoji sposobnosti privabljanja dobre volje in odpravljanja negativne energije. V indijanski tradiciji so jo uporabljali pri molitvah za večjo kreativnost. Zvitek cedre prižgemo za povečanje pozitivne energije, kadar se želimo umiriti ali pa za boljše duhovno vzdušje. Za razliko od belega žajblja, cedra diši nekoliko bolj sladko. 

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo

popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Organska cedra, je trajnostno vzgojena na Nizozemskem.

Lastnosti

Dolžina zvitka cca. 11 cm

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna