Lavender

7,90

POMIRJANJE ° SPROŠČANJE ° DOBRA ENERGIJA

Cvetovi sivke dodajo globlji občutek miru v naš prostor, zato jo največkrat uporabimo za spalni prostor ali stresen dom. Najpogosteje se uporablja za vzpostavljanje mirnega stanja, notranjega miru in spodbujanje mirnega spanca.

Na zalogi

Opis

Smudge zvitek sivke ima veliko čarobnih učinkov, poleg čiščenja, nudi psihično zaščito, poveča jasnovidnost, ustvarja dobro energijo, zdravi, prečiščuje in pomirja. Sivka vzpostavlja čustveno ravnovesje, in ustvarja mirno ter harmonično vzdušje. Ob prižiganju, z njenim dimom privlačimo ljubečo energijo in angelska bitja. Sivka odpira srčno čakro, pomirja um, ščiti, sprošča strah in pomirja živčni sistem. Deluje zaščitno, pomirjujoče in čistilno. Zvitek prižgemo takrat, ko potrebujemo sprostitev , pa naj bo to sredi delovnega dne, ali zvečer pred spanjem.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

 

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Organska sivka, je trajnostno vzgojena na Nizozemskem.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna