Morning Glory Sage

8,50

FOKUS ° VESELJE ° ZAŠČITA

Žajbelj Morning Glory je popoln zvitek za sladko jutro! Začnimo dan sveži, osredotočeni in srečni.

Na zalogi

Opis

Beli žajbelj za zaščito in čiščenje, cvetovi nageljnov za srečo in veselje, vrtnice za ljubezen in marjetice za svetlobo. Zvitek belega žajblja in pisanih cvetov, je popoln “paket”, da lahko z mirnim srcem začnemo ali zaključimo svoj dan. Morning Glory zvitek, je kot nalašč za čiščenje našega prostora in za izvrsten začetek našega dneva. Uporabimo ga pred spanjem, da preženemo slabe sanje ali zjutraj za zaščito. Kakorkoli že, ta zvitek nam bo pomagal stopiti v prijetno jutro in še lepši dan.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

 

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite.

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Organsko cvetje je trajnostno vzgojeno na Nizozemskem.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna