Copal

6,90

ENERGIJA ° VZPODBUDA ° ZAŠČITA

Zvitek Kopala je odlična izbira za tiste, ki v svojem življenju želijo več energije, moči in dobro zaščito. Smudging z Kopalom je ena izmed najstarejših metod energijskega čiščenja prostora. Kopal je medicinsko zelišče, ki čisti duha, poveča intuicijo, kreativnost  in domišljijo.

Na zalogi

Opis

Kopal, ki velja za zdravilno drevo Majev iz južne Mehike, s svojim ostrim, pa vendar svežim vonjem, podobnim citrusom, zelo spominja na kadilo. Kopal ali “nektar za bogove” je nabran ročno, ne da bi s tem vplivali na njegovo naravno okolje.

Kopal je povezan s kronsko čakro in se uporablja za čiščenje avre ter čiščenje energetskih blokad. Stimulira vizije in izganja negativno energijo. Zagotavlja  zaščito in se uporablja za blagoslove. Znanstvene raziskave so pokazale, da je bilo po sežiganju Kopala, v prostoru uničenih kar 94% bakterij. Dim Kopala dvigne duha, lajša občutke depresije, tesnobe ali stagnacije. Ima čisto, lahko, leseno dišavo z izrazito citrusno noto, ki deluje pomirjajoče.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

 

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Rastlina prihaja iz njenega naravnega, življenjskega okolja v Mehiki.

Lastnosti

Dolžina zvitka cca. 12 cm

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna