Razprodano!

Optični Kalcit

10,9016,90

Optični Kalcit, imenovan tudi prozorni Kalcit ali »Iceland Spar«, deluje tako, da očisti in aktivira vse čakre in tako zboljša pretok energije po našem telesu. Optični Kalcit uporabimo, da odstranimo vso negativno energijo in okrepimo pozitivno energijo in še posebej, da pomagamo odstraniti čustva, ki temeljijo na strahu. Fizično se lahko optični kalcit uporablja za lajšanje migren in pomoč pri težavah z očmi. Če ga uporabljamo z drugimi kristali, optični Kalcit pogosto podvoji svoje zdravilne učinke. Kot naravni kvadratni kristal koncentrira energijo v sebi in je dober za ozemljitev in preoblikovanje negativne energije v pozitivno energijo.

Opis

Čeprav je bil »Iceland Spar« prvič najden na Islandiji, ga je mogoče najti tudi v drugih regijah po vsem svetu. Ta kamen se običajno nahaja v rudnikih kalcita in aragonita v Mehiki ter na jugozahodu ZDA. Ta mineral je dvojno lomljiv, kar pomeni, da bodo predmeti, ki se pojavljajo skozi njega, videti, kot da so na dveh mestih hkrati. Ta sorta Kalcita je običajno popolnoma prozorna in ima v sebi neskončne količine mavričnih vključkov.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Kalcit je eden izmed mehkejših kristalov in ga ne smemo čistiti s soljo ali z ostrimi predmeti. Navadna tekoča voda je kot nalašč za čiščenje Kalcita. Če želimo uporabiti druge metode za čiščenje svojega Kalcita, ga poskusimo za 24 ur potopiti v majhno skledo rjavega riža, lahko ga očistimo z dimom Palo Santa ali izbranega zeliščnega zvitka. Lahko pa ga pustimo čez noč, da se kopa v soju Lune.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal S, ki ga boste prejeli je velik cca 40 mm (40-50 g) in bo izbran naključno.

Kristal M, ki ga boste prejeli je velik cca 50 mm (70-80 g) in bo izbran naključno.

Kristal L, ki ga boste prejeli je velik cca 60 mm (100-120 g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna