Chytha

6,10

Chytha je kombinacija Žada in Serpentina in je močan poldragi kamen za delo, za očiščenje strupenih vplivov v življenju in povečanje pozitivne moči. Vse negativne energije, ki obdajajo sistem avre in čaker se raztopijo in vas pustijo v očiščevalnem polju energije.

Chytha je živahen in energičen kamen za samozavest in moč na vseh ravneh.
Cytha povezuje solarni pleksus in srčno čakro.  Za tiste, ki pogosto vodijo samo s srcem ali vodijo s svojimi čustvi, je to popoln kos za iskanje ravnovesja. Spodbuja pozitivno razmišljanje, zdravljenje, meditacijo, notranje ravnovesje, mir, tolažbo, prebujanje Kundalini, nove začetke, veselje in ljubezen. 

Na zalogi

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Tipične fizične značilnosti tega poldragega kamna so njegova zelenkasta barva, mehek videz in gladka tekstura. Velikokrat spominja na kačo, iz katere izvira tudi ime. Gre za podskupino magnezijevih, azbestnih in silikatnih mineralov, ki nastanejo v kamnini Serpentinit. Običajno kristalizira v obliki gmot, vlaknatih zrn in ploščatih plošč. Barve se lahko razlikujejo od svetlo in temno zelene do rjave, rumene, bele in sive.

Navodila za uporabo

Kristal čistimo enkrat ali dvakrat mesečno, pod curkom mlačne vode in ga nato za dve uri postavimo v vodo. Lahko ga očistimo tudi s pomočjo dima zeliščnih zvitkov ali Palo Santa.

Najbolje ga je čez noč polniti v kombinaciji s Kameno strelo ali pod polno Luno. Če proge na njem spremenijo barvo, ga je treba pogosteje polniti.

Poreklo

Kitajska.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 2,5 – 4 cm  in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna