Shattuckite

7,50

Šatukit je kamen resnice, ki navdihuje resnicoljubnost ne le v naših besedah, temveč v samem načinu, kako živimo svoja življenja. Pomaga nam lahko ozdraviti pretekle rane, ki so jih povzročile žaljive besede in nam omogoči,  da popravljamo odnose in se duhovno razvijamo.
Šatukit nam pomaga prepoznati resnico v sebi in ugotoviti, kje moramo biti bolj resnicoljubni. Vrača nas v poravnavo tako, da nas navdihuje, ter da se spomnimo, kdo v resnici smo v svojem bistvu in nas opominja, da je prvi korak k samozavedanju samoodgovornost.

Na zalogi

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

O tem mineralu je leta 1915 prvič poročal W. T. Schaller in je dobil ime po rudniku v Arizoni, v katerem je bil odkrit, Shattuck Mine. V kristalu prevladujejo modri odtenki (od svetlo modre, do srednje modre, do temno indigo modre), pa tudi turkizna, zelena, rdeča, rjava in barva smetane. Običajno ga najdemo v bližini ali v povezavi z Malahitom, Hrizokolo, Turkizom in Ajoitom.

Navodila za uporabo

Kristal očistimo pod curkom mlačne vode, lahko pa ga očistimo tudi s pomočjo dima zeliščnih zvitkov ali Palo Santa. Polnimo ga v kombinaciji s Kameno strelo ali pod polno Luno. Lahko ga nastavimo na dež in ga polnimo na soncu.

Poreklo

Namibija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 3 – 4 cm  in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna