Turmalin Quartz

6,30

Je eden najmočnejših prevodnikov energije in je odličen za absorpcijo in pretvorbo kakršne koli negativne energije v telesu ali okolju. Kristal je tudi čudovit dodatek k domačemu zdravilnemu svetišču, saj nevtralizira strupenost v okolju, kot sta visoka raven sevanja in elektromagnetne energije.
Pogosto se uporablja kot simbol enotnosti in je učinkovit reševalec problemov. Odpravlja vzorce, ki so ali bi lahko bili uničujoči v življenju in sprošča napetosti na vseh ravneh. Njegovo osvobajajočo moč proti negativni energiji lahko uporabimo za ublažitev negativnih ali sovražnih odnosov in situacij.

Ko svetloba, ki odmeva iz teh kristalov obda telo, deluje kot močno zaščitno polje energije, ki varuje in ščiti pred poškodbami.

Na zalogi

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Turmalin Quartz je sorta prozornega kremena z naravno prisotnimi igličastimi vključki črnega turmalina, znanega tudi kot Schorl. Turmalin Quartz združuje lastnosti turmalina in prozornega kremenčevega kristala. Ta kombinacija uteleša tako energijo črnega turmalina kot močno vibracijo kristalov čistega kremena, ki okrepi energijo turmalina. Zaradi te kombinacije je Turmalin quarzt močan zaščitni kamen, ki lahko, odvisno od želenega namena uporabnika, ojača in vrača negativno energijo. Najstarejša uporaba turmaliziranega kremena je bila za orodja, ki so jih izdelali v Etiopiji pred več kot 2 milijona let.

Navodila za uporabo

Turmalin quartz čistimo 1-2 krat mesečno, na kratko pod curkom mlačne vode ali čez noč v posodi z vodo in skupaj s Kameno strelo. Vse vrste Turmalina polnimo neomejeno na neposredni sončni svetlobi ali pa s pomočjo polne Lune.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 2,5 – 3 cm  in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna