Smudging pršilo – beli žajbelj & sivka

14,90

Pršilo za spodbujanje pozitivnosti, umirjenosti, sprostitve in čiščenja. 
Dišavni profil: čist, sladek in zeliščen. 
Beli žajbelj v mešanici s sivko je učinkovita kombinacija, ki čisti, uravnoveša in ima pomirjujoč učinek na naše čute. Beli žajbelj in sivka Smudge pršilo, je mešanica naravnih izvlečkov žajblja in eteričnega olja sivke, ki spada v terapevtski razred za poglobitev sprostitve, čiščenje in odmev pozitivne energije.

Na zalogi

Opis

Koristno za čiščenje negativnih energij iz zunanjih in notranjih prostorov. Smudging sprej belega žajblja in sivke bo sprostil vaš um in očistil dom. Stekleničko nežno pretresite, nekajkrat popršite tkanino, prostore, sobo, posteljnino, avto ali kristale. Po prostoru se razprši globok, zemeljski, sladek in navdihujoč vonj, ki je popoln za sprostitev, ozemljitev in zaščito.

Navodila za uporabo

Stekleničko nežno pretresite, nekajkrat popršite tkanino, prostore, sobo, posteljnino, avto ali kristale. Ta dišava lahko premaga tudi vonj po dimu. Blagoslovljen smudging sprej z namenom, da očisti vašo dušo, telo, dom in duha! Doživite ustvarjanje pozitivne avre z zdravim telesom, umom in dušo.

Samo za zunanjo uporabo.

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Brez alkohola, ftalatov, 100% rastlinskega izvora, reciklirna embalaža, ni testirano na živalih, ne tanjša ozonskega plašča.

Narejeno iz  esencialnih olij.

Voda uporabljena v pršilu je napolnjena s kristali in Reikijem. 

Količina 100 ml

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna