Smudging pršilo – beli žajbelj & vrtnica

14,90

Razpršilo za spodbujanje pozitivnosti, ozemljitve, intimnosti in čiščenja.
Dišavni profil: čist, sladek in cvetličen. 
Beli žajbelj v mešanici z vrtnico je kombinacija, ki čisti s čarobnim ljubezenskim urokom. Smudging sprej za madeže iz belega žajblja in vrtnice je prepojen z naravnimi izvlečki žajblja, ki se lepo kombinirajo z vrtnico, da poudarijo intimnost in čutnost. Ta neverjetna mešanica vam bo pomagala obnoviti romantično vzdušje, medtem ko bo v ambientu vzbudila pozitivnost.

Na zalogi

Opis

Koristno za čiščenje negativnih energij iz zunanjih in notranjih prostorov, bo smudging sprej iz belega žajblja in vrtnice pomiril vaše razpoloženje in očistil dom. Po prostoru se razprši globok zemeljski, sladek in navdihujoč vonj, ki je popoln za intimnost, ozemljitev in zaščito.

Navodila za uporabo

Stekleničko nežno pretresite, nekajkrat popršite tkanino, prostore, sobo, posteljnino, avto ali kristale. Ta dišava lahko premaga tudi vonj po dimu. Blagoslovljen smudging sprej z namenom, da očisti vašo dušo, telo, dom in duha! Doživite ustvarjanje pozitivne avre z zdravim telesom, umom in dušo.

Samo za zunanjo uporabo.

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Brez alkohola, ftalatov, 100% rastlinskega izvora, reciklirna embalaža, ni testirano na živalih, ne tanjša ozonskega plašča.

Narejeno iz  esencialnih olij.

Voda uporabljena v pršilu je napolnjena s kristali in Reikijem. 

Količina 100 ml

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna