Smudging pršilo – beli žajbelj

14,90

Razpršite za spodbujanje pozitivnosti, ozemljitve, umirjenosti in zaščite. 
Dišavni profil: čist, svež in zemeljski. 
Beli žajbelj, znan tudi kot sveti žajbelj, je zimzeleni grm, ki je splošno znan po svojih zeliščnih in zdravilnih lastnostih. Zelišče belega žajblja se tradicionalno sežiga za obrede. Smudging pršilo iz kalifornijskega belega žajblja, je brezdimna alternativa zeliščnih zvitkov, izdelano iz izvlečkov belega žajblja (botanično ime: Salvia Apiana) in eteričnih olj v popolnem ravnovesju. Ta čudovita mešanica vam bo pomagala pri povezovanju z vašim duhovnim jazom in bo v vašem domu vzbudila pozitivnost.

Na zalogi

Opis

Koristno za čiščenje negativnih energij iz zunanjih in notranjih prostorov, bo pršilo iz belega žajblja pomirilo vaše razpoloženje in očistilo dom. Po prostoru se razprši globok, zemeljski, sladek in navdihujoč vonj, ki je popoln za meditacijo, ozemljitev in zaščito.

Navodila za uporabo

Stekleničko nežno pretresite, nekajkrat popršite tkanino, prostore, sobo, posteljnino, avto ali kristale. Ta dišava lahko premaga tudi vonj po dimu. Blagoslovljen smudging sprej z namenom, da očisti vašo dušo, telo, dom in duha! Doživite ustvarjanje pozitivne avre z zdravim telesom, umom in dušo.

Samo za zunanjo uporabo.

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Brez alkohola, ftalatov, 100% rastlinskega izvora, reciklirna embalaža, ni testirano na živalih, ne tanjša ozonskega plašča.

Narejeno iz  esencialnih olij.

Voda uporabljena v pršilu je napolnjena s kristali in Reikijem. 

Količina 100 ml

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna