Roževec obelisk

15,90

Zasnovan kot “kamen srca”, je pomemben dragulj, ki črpa novo ljubezen, ohranja družinske vezi in neguje prijateljstvo. Prisotnost Roževca v našem domu prinaša čustveno, fizično in duhovno ozdravitev. Luč zdravljenja je darilo, ki Roževec predstavlja tako velikodušno, da se bo naša duša počutila prenovljeno in bo imela le upanje, vero in prijaznost. Brezpogojna, nesebična in čista ljubezen, ki si jo srce želi, je tisto, kar bomo dobili v zameno.

Na zalogi

Opis

Pomen Roževca je močno povezan z njegovo rožnato barvo. Roza predstavlja nežnost, mirnost, ženskost, sočutje in ljubezen. Nežna energija, ki jo podpira in obnavlja odnose, prinaša veselje, strast in zadovoljstvo. Njegov nežen čar in pomirjujoča barva pomirjajo um in telo. Pri kristalnem zdravljenju naj bi različne oblike kristalov sevale in osredotočale energijo na različne načine. Obelisk koncentrira energijo kristala in seva od zgoraj. Manjše obeliske lahko držimo kot palico ali pa jih uporabimo za usmerjanje energije v določen del telesa, sobe, delovnega prostora ali kamor koli želimo.

Navodila za uporabo

Roževec, ki se uporablja za terapevtsko zdravljenje, se po vsaki uporabi očisti pod curkom mlačne vode. Roževec, ki ga hranimo v zaprtih prostorih, je treba enkrat na teden očistiti z vodo. Je kristal, ki na soncu rahlo izgubi barvo in moč, zato ga dlje časa polnimo zunaj dotika sončnih žarkov. Svojo energijo oživi v bližini kristalov Ametist ali Kamene strele.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Obelisk, ki ga boste prejeli je velik med 8 in 9 cm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna