Rubin Zoisit

6,50

Zoisit z rubinom, znan tudi kot Anyolite, je neverjetna naravna mineralna kombinacija. Rubin je kamen poguma in moči ter vsak dan odstrani vsak strah ali tesnobo, ki je v nas. Energija zelenega Zoisita ustvarja rast in plodnost v vseh pogledih življenj. Pomaga nam pri »ponovnem rojstvu« in boljšem razumevanju sebe in svoje povezave z zunanjim svetom. Mnogim ljudem, ki niso duhovni in so pred kratkim “prebudili” svojo duhovnost, bo ta kamen pomagal na poti ponovnega odkrivanja samega sebe.

Kristal 1 kos

Na zalogi

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Ko se Rubin in Zoisit naravno združita v en sam kamen, se korenska, srčna in čakra tretjega očesa poravnajo in uskladijo na isti vibracijski ravni. Ta posebna kombinacija kamnov bo pomagala pri uresničevanju idej in bo ponudila moč in voljo za uresničitev naših sanj. Rubin Zoisit je tudi eden redkih mineralov, ki lahko negativne energije pretvori v pozitivne. Če bomo kristali uporabljali ali hranili v prostoru, bo drastično koristil vsem, ki se v tistem trenutku nahajajo v njem.

Čeprav je Anyolite oglaševan kot vrsta minerala Zoisita iz Kenije in Tanzanije, je Anyolite pravzaprav metamorfna kamnina, sestavljena iz vraslega zelenega Zoisita in rubina. Ime naj bi dobil po masajski besedi anyoli, kar pomeni “zelen”.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Najboljši način za čiščenje Rubin-Zoisita je uporaba navadne milnice in mehke krpe. Pazite, da dobro sperete in odstranite ostanke milnice. Da napolnimo kristal, ga lahko preprosto postavimo za nekaj ur v mesečino ob polni luni. Lahko ga napolnimo in očistimo z zeliščnimi zvitki ali Palo Santom ali ga čez noč skrijemo pod zemljo.

Poreklo

Tanzanija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 2,5 – 4 cm (30-50 g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna