KRISTALNI SET “Back to myself”

19,50

Pripravi se na osebno popotovanje duhovne rasti!

»Back to Myself« set vsebuje pet skrbno izbranih (žepne/brušene) kristalov, ki te bodo vsak posebej odpeljali na čudovito popotovanje. Mešanica kristalov v setu prinaša zdravilne vibracije, po katerih je hrepenela tvoja duša. V kolikor potrebuješ pomoč pri doseganju globokega čustvenega in/ali fizičnega zdravljenja, so izbrani kristali tisti, ki ti bodo pomagali izraziti umirjenost, ljubezen, ravnovesje, mir in prizemljenost.

Set vsebuje kristale:

RAINBOW FLOURITE

CHYTHA

QUE SERA (plavi Liberit)

SHATTUCKITE

TOURMALINE QUARTZ

Na zalogi

Opis

Mavrični Fluorit spodbuja jasno razmišljanje in ti omogoča, da vidiš, kaj je v dani situaciji najpomembnejše. Če se počutiš razdvojenega ali te vleče v veliko različnih smeri, delaj s tem kristalom, da se vrneš na pravo pot. Prav tako lahko razjasni tvojo vlogo v projektih, odnosih ali družbenih skupinah in pomaga bolje razumeti, kaj ljudje pričakujejo od tebe.

Chytha je kombinacija žada in serpentina in je močan dragi kamen za delo, ko moraš očistiti strupene vplive v svojem življenju in povečati pozitivno moč. Vse negativne energije, ki obdajajo tvoj sistem avre in čaker, se raztopijo in te pustijo v očiščevalnem polju energije. Chytha je živahen in energičen kamen, ki ti daje samozavest in moč na vseh ravneh.

Que Sera je dobil ime po lastnostih kamna, ki so zelo v skladu s pesmijo “Que Sera, Sera” ali “Kar bo, pa bo”. Que Sera je zelo pomirjujoč kamen, ki pomaga pri miru in spokojnosti ter daje razumevanje, da bo vse v redu. Pomaga ti pogledati na situacije z drugega zornega kota in odstraniti škodljiva boleča čustva, ki te obdajajo.

Šatukit nam pomaga prepoznati resnico v sebi in, kar je še pomembneje, pomaga nam ugotoviti kje moramo biti bolj resnicoljubni. Vrača nas v poravnavo, nas navdihuje, da se spomnimo kdo v resnici smo in nas opominja, da je prvi korak k samozavedanju samoodgovornost. Šatukit je kamen resnice, ki navdihuje resnicoljubnost ne le v naših besedah, temveč v samem načinu kako živimo svoja življenja.

Turmalin Quartz, je eden najmočnejših prevodnikov energije in je odličen za absorpcijo in pretvorbo kakršne koli negativne energije v v tvojem telesu ali okolju. Pogosto se uporablja kot simbol enotnosti, saj je učinkovit reševalec problemov. Odpravlja vzorce, ki so ali bi lahko bili uničujoči v lastnem življenju, in sprošča napetosti na vseh ravneh. Njegovo osvobajajočo moč proti negativni energiji lahko uporabimo za ublažitev negativnih ali sovražnih odnosov in situacij.

Navodila za uporabo

Nega kristalov: Ko prinesemo svoj kristal domov, ga bomo želeli očistiti vse negativnosti, ki jih je morda pobral. Lahko ga držimo pod mrzlo, tekočo vodo iz pipe ali ga speremo v naravnem viru vode. Kakor koli, vedno pazimo, da je voda hladna, ne topla ali vroča. Kristal lahko pustimo, da se posuši na jutranji sončni svetlobi ali na polni luni, da ga svetloba prefiltrira.  Lahko pa prižgemo zvitek belega žajblja ali palčko Palo Santo lesa, da se resnično znebimo neželenih energij. Vendar ne gre le za njihovo fizično oskrbo. Da kristali delujejo čarobno, moramo tudi mentalno odstraniti negativno energijo ali dvom, ki ga morebiti imamo glede njihovih zmožnosti. Pomembno je, da spoštujemo njihovo moč.

Poreklo

Šatukite – Namibija

Rainbow Fluorite – Kitajska

Que Sera – Brazilija

Tourmaline Quartz – Brazilija

Chytha – Kitajska

Lastnosti

Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere in barve rahlo odstopajo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna