Razprodano!

Žveplov kremen – surov

8,90

Ima sposobnost, da uravnovesi in absorbira vse negativne energije, ki so bile shranjene v naših čakrah. Pomagal bo pomiriti prekomerno samovoljnost in trmo. Če smo nekdo, ki lahko hitro vzkipi in »izgubi živce«, nam bo žveplov kremen pomagal, da postanemo bolj potrpežljiva in umirjena oseba v kakršni koli situaciji. Kristalni zdravilci uporabljajo ta kamen zaradi njegovega učinka pri zmanjševanju vročine in zdravljenju okužb. Zdravilno deluje tudi pri kožnih težavah, bolečinah v sklepih, oteklinah, prehladih in telesni izčrpanosti.

Razprodano!

Opis

Njegova barva je lahko od svetlo bledo rumene do krepko definirane zlate, ki spominja na sončne žarke. Čeprav je ta mineral mogoče najti po vsem svetu na mestih, kot so Kanada, Japonska in Združene države, glavna komercialna nahajališča prihajajo iz Brazilije. Njegovo ime izhaja iz latinske besede “sulphur”, kar pomeni “goreti”. Tvori prozorne do prosojne rjavkaste ali rumene kristale, ki so običajno zelo dobro oblikovani.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Ker lahko žveplov kremen v stiku z vodo razvije zelo neprijeten vonj, ga je najbolje očistiti s dimom Palo Santa ali izbranega zeliščnega zvitka. Napolnimo ga s pomočjo polne Lune.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca 55-60 mm (80-120 g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna