White sage & purple lavender

8,90

POMIRITEV ° SPROŠČANJE ° ČIŠČENJE

Sivka, dodana k zvitku, v nas ponovno vzpostavi čustveno ravnovesje, čisti in ustvarja mirno ter harmonično vzdušje. Zvitek iz žajblja in sivke, bo v ritual sežiganja privabil ljubečo energijo in angelska bitja. Vonj zvitka nam daje pozitivno energijo, odpira srčno čakro, pomirja um, ščiti, sprošča strah, hkrati pa učinkovito pomirja živčni sistem. Sivka ima zaščitno, pomirjujočo in čistilno moč, medtem ko žajbelj lajša tesnobo, simptome depresije in hiperaktivnost. Beli žajbelj se uporablja za prečiščevalne rituale in za čiščenje našega prostora ter negativnosti. Ima zelo aromatičen, oster in stimulativen vonj, njegovo delovanje pa deluje na vsa čutila. Dim iz gorečega žajblja pomirja um, sprošča telo in pozitivno vpliva na razpoloženje. Pomaga uravnotežiti vibracije iz okolja, in nevtralizira negativno energijo.

Na zalogi

Opis

Sežiganje žajblja je izročilo indijanskih civilizacij in velja za duhovno prakso, ki odstranjuje negativno energijo. Žajbelj kot zelišče deluje protimikrobno, krepi spomin in mentalno jasnost ter po mnenju znanosti izboljša kakovost zraka. Indijanci so verjetno najbolj znana civilizacija, ki s sežiganjem belega žajblja preganja zle duhove iz svojega okolja. Legenda namreč pravi, da zli duhovi ne prenašajo belega žajblja. Ritual se je razširil tudi v Evropo, kjer ljudje izvajamo sežiganje predvsem, da očistimo svoje domove. Ima zelo aromatičen, oster in stimulativen vonj, njegovo delovanje pa deluje na vsa čutila. Dim iz gorečega žajblja pomirja um, sprošča telo in pozitivno vpliva na razpoloženje. Pomaga uravnotežiti vibracije iz okolja, in nevtralizira negativno energijo. Žajbelj lajša tesnobo, simptome depresije in hiperaktivnost.

Z odpiranjem oken in sežiganjem belega žajblja bomo svoj dom osvobodili mračnosti in težkega vzdušja.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

 

 

OPOZORILO:

–  Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenjskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline. Sivka na zvitku je trajnostno pridelana na Nizozemskem.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna