White sage & cinnamon

8,90

Le koga vonj po cimetu ne spomni na praznike in udobje domačega kavča, medtem ko zunaj dežuje ali sneži? Končno je tukaj zeliščni zvitek, ki bo v naš prostor vnesel pomirjujoče vibracije in ga hkrati očistil vseh nakopičenih energij. Beli žajbelj se uporablja za čiščenje in odganjanje negativne energije, poleg tega pa pomirja in osveži. Cimet je znan po tem, da ogreje tako naše telo kot tudi naš um. Topel, sladek in začinjen vonj cimeta privablja denar in bogastvo, prav tako pa pritegne dobre vibracije blaginje in obilja v naše fizično ter duhovno telo.

Na zalogi

Opis

Dim mešanice svetega zelišča in svete začimbe, prinaša v naš prostor novo in pozitivno energijo. Zažgite cimet in žajbelj za dvig duhovnih vibracij, pomoč pri zdravljenju, za privabljanje denarja, ustvarjanje zaščitne pregrade in čiščenje negativne energije.

Privoščite si dober spanec in prižgite svoj zvitek iz belega žajblja in cimeta še danes.

Ne pozabite odpreti oken, da boste lahko izgnali slabe energije in pritegnili nove.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

OPOZORILO:

–  Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenjskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna