Razprodano!

White & blue sage

8,90

ČIŠČENJE ° ZAŠČITA ° RAVNOVESJE

Modri ​​žajbelj, znan tudi kot “babica vseh žajbljev”, je čistilno zelišče s široko zdravilno in čarobno uporabo. Modri ​​žajbelj se pogosto uporablja za čiščenje in prečiščevanje, daje duhovno moč, včasih pa se uporablja tudi med rituali izganjanja in odstranjevanja zlonamernih duhov. Njegov pomirjujoč, sproščujoč vonj lahko uporabimo za lažjo meditacijo ali pa zvitek prižgemo zgolj za uživanje.

Razprodano!

Opis

Modri ​​žajbelj je trpežen grm, ki ga najdemo v puščavah jugozahoda. Imenovan je po bogatih modrih cvetovih, pa tudi listi imajo modrikast odtenek. Ima tanke liste in dišavo, ki je hkrati zeliščna in cvetna, zelo podobna sivki. Bližnji sorodniki beli žajbelj, se prav tako uporablja za rituale zdravljenja in čiščenja. Uporaba belega žajblja za čiščenje doma je globoko zakoreninjena v indijanski zgodovini. Žajbelj so uporabljali za številne namene, vključno z zdravljenjem, energijskim čiščenjem, za odstranjevanje negativne energije in obrede. Salvia Apiana prihaja iz naravnega okolja, ki se nahaja v obalnih gorah Kalifornije. Žajbelj se pobira ročno in na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline. Beli žajbelj lajša tesnobo, simptome depresije in hiperaktivnost.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

OPOZORILO:

–  Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenjskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna