Tigrovo oko srce

10,50

Tigrovo oko je kristal, ki greje, poživlja in ‘kuri’ negativne vplive. Poživlja in daje občutek viška energije. Tigrovo oko združuje lastnosti, ki spodbujajo vitalnost. Če želite prevzeti odgovornost za svojo osebno moč in prevladati nad čustvenimi blokadami, je ta dragi kamen popolna izbira. Njegova drzna, spodbudna energija dela tudi čudeže, ko gre za privabljanje bogastva. Ne glede na to, ali želimo izvedeti resnico ali iskati globlje življenjske lekcije, nas bo kristal Tigrovo oko vodil in usmerjal, da ne pride do lažnih občutkov. Oblikovan v srce, postavlja v red tudi čustvene konflikte.

Na zalogi

Opis

Tigrovo oko je kremen, pomešan z železovimi spojinami, ki zagotavljajo značilen črtasti učinek. Ima močno povezavo s soncem in sončnim pleksusom. Tigrovo oko je znano po svojem sijaju, če ga postavimo pod pravo svetlobo. Ko je kos pravilno odrezan in poliran, bomo morda lahko videli pravo tvorbo “mačjega očesa”. Mačje oko je lahka bleščeča glazura, ki prevleče kamen, vendar jo je neverjetno težko videti, razen če kristal držimo pod pravo svetlobo.

Navodila za uporabo

Kristale Tigrovega očesa, sokoljega in bikovega očesa čistimo 2-3 krat mesečno pod curkom mlačne vode. Lahko pa Tigrovo oko čez noč pustimo v suhi posodi s Hematitom ali Kameno strelo. Kristal lahko na neposrednem soncu polnimo za nedoločen čas.

Poreklo

Južna Afrika.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 40x40x18 mm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna