Sodalit

4,508,90

Sodalit je kristal, ki povečuje koncentracijo in navdih spreminja v resničnost. Ima bolj grobe in počasnejše vibracije in zato spada v kristale na nižji energijski ravni. Zato nam pomaga, da lažje uresničimo svoje ideje. Na mentalni ravni poglablja koncentracijo, logično razmišljanje in nas z zanesljivim korakom pripelje do cilja. Njegove zemeljske lastnosti krepijo stabilnost, blažijo notranje pretrese, podpirajo doslednost in zaupanje v svoje sposobnosti. Pri meditaciji nam pomaga ločiti pomembne stvari od nepomembnih. Sodalit pozitivno vpliva na zniževanje visokega krvnega tlaka, preprečuje vnetja, aktivira presnovo. Harmonizira delo žlez, zlasti ščitnice, uravnava regeneracijo tkiv.

Kristal 1 kos

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Je mineral, ki je poimenovan po vsebnosti elementov v njem. V grščini beseda lithos pomeni kamen. Sodalit spada v skupino mineralov z lazuriti. Sodalit je bil odkrit šele leta 1811 na Grenlandiji. V starih časih so grški umetniki vedno imeli s seboj Sodalit, saj so verjeli, da krepi ustvarjalnost in navdih.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Sodalit temeljito očistimo pod curkom mlačne vode. Sodalit, ki je v stiku s kožo, je treba čistiti vsak teden. Polnimo ga za zelo kratek čas na soncu, ker ga sonce le segreje, kristal pa ne zadrži svoje energije. Sodalit lahko tudi zakopljemo v zemljo. To je preprost način, da sodalit regenerira energijo in povrne sijaj, je zelo prečiščevalen in ustreza vsem kristalom, ki so nastali in rasli v tleh. Kristale sodalita hranite v zemlji 48 ur. Zakop v zemlji je najučinkovitejši med polno Luno.

Poreklo

Namibija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal S, ki ga boste prejeli je velik cca. 4-5cm (30-50g) in bo izbran naključno.

Kristal M, ki ga boste prejeli je velik cca. 5-6cm (70-90g) in bo izbran naključno.

Kristal L, ki ga boste prejeli je velik cca. 7-8cm (120-150g) in bo izbran naključno.

Kristal XL, ki ga boste prejeli je velik cca. 9-11cm (270-300g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna