Smudging pršilo – Palo Santo

14,90

Razpršite za spodbujanje pozitivnosti, umirjenosti, samozavesti in notranjega miru.
Dišavni profil: zgornje note peperminta, bora in limone, lesni podton. 
Palo Santo smudging sprej, je narejen na osnovi čistega perujskega Palo Santa, je čista meglica, ki je bila napolnjena s kristali in Reikijem, da povzdigne in poveča vaš občutek miru. Ta lesen, mint, zemeljski vonj, ki spominja na les Palo Santo, je popoln za meditacijo, ozemljitev in zaščito. Uporaba tega pršila vam bo dvignila razpoloženje in prebudila vaše čute.

Na zalogi

Opis

Palo Santo, znan kot sveti les v španščini, je drevo, povezano z več zdravilnimi in terapevtskimi lastnostmi. Njegove aromatične smole, les in olja so blagodejni za meditacijo, koncentracijo in krepijo ustvarjalnost ter zmanjšujejo stres.  Ta dišava lahko premaga tudi vonj po dimu. 

Navodila za uporabo

Stekleničko nežno pretresite, nekajkrat popršite tkanino, prostore, sobo, posteljnino, avto ali kristale. Ta dišava lahko premaga tudi vonj po dimu. Blagoslovljen smudging sprej z namenom, da očisti vašo dušo, telo, dom in duha! Doživite ustvarjanje pozitivne avre z zdravim telesom, umom in dušo.

Samo za zunanjo uporabo.

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Brez alkohola, ftalatov, 100% rastlinskega izvora, reciklirna embalaža, ni testirano na živalih, ne tanjša ozonskega plašča.

Narejeno iz  esencialnih olij.

Voda uporabljena v pršilu je napolnjena s kristali in Reikijem. 

Količina 100 ml

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna