Smudging pršilo – beli žajbelj & sandalovina

14,90

Pršilo za spodbujanje budnosti, dobrih vibracij in miru. 
Profil vonja: čist, zemeljski in lesni. 
Smudging pršilo iz belega žajblja in sandalovine uporablja naravne izvlečke žajblja (botanično ime: Salvia apiana) s sandalovino (botanično ime: album Santalum). Ta čudovita mešanica je bila ustvarjena za združevanje zdravilnih in čarobnih moči žajblja in sandalovine. Žajbelj očisti prostor negativnih vibracij in v dom privabi ljubezen, svetlobo in pozitivnost. Medtem ko žajbelj čisti, sandalovina povečuje duhovno zavedanje, hkrati pa oddaja dobro energijo.

Na zalogi

Opis

Beli žajbelj, znan tudi kot sveti žajbelj, je zimzeleni grm, ki je splošno znan po svojih zeliščnih in zdravilnih lastnostih. V kombinaciji s sandalovino nudi alternativne prednosti, ki presegajo pomirjujoč vonj. Aromatična sandalovina pomirja tesnobo in spodbuja izboljšano duševno zdravje in dobro počutje.

Koristno za čiščenje negativnih energij iz zunanjih in notranjih prostorov, bo smudging sprej iz belega žajblja in sandalovine dvignil vibracije in razpoloženje ter očistil dom. Po prostoru se razprši globok zemeljski, lesni in čisti vonj, ki je popoln za mir, ozemljitev in zaščito.

Navodila za uporabo

Stekleničko nežno pretresite, nekajkrat popršite tkanino, prostore, sobo, posteljnino, avto ali kristale. Ta dišava lahko premaga tudi vonj po dimu. Blagoslovljen smudging sprej z namenom, da očisti vašo dušo, telo, dom in duha! Doživite ustvarjanje pozitivne avre z zdravim telesom, umom in dušo.

Samo za zunanjo uporabo.

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Brez alkohola, ftalatov, 100% rastlinskega izvora, reciklirna embalaža, ni testirano na živalih, ne tanjša ozonskega plašča.

Narejeno iz  esencialnih olij.

Voda uporabljena v pršilu je napolnjena s kristali in Reikijem. 

Količina 100 ml

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna