Razprodano!

Sivka & Ametist

14,90

UMIRJENOST ᵒ LJUBEZEN ᵒ ZAŠČITA

Tako naravno, tako čisto, tako vegansko.

Sivka in Ametist bosta v nas prebudila ljubezen, umirjenost in odločnost. Naš prostor bosta zaščitila pred negativnimi energijami in pomagala pri lajšanju strahov in tesnobe. Zaradi svojih pomirjujočih in poživljajočih lastnosti se sivka pogosto uporablja za zdravljenje nespečnosti ali kadar koli je potrebna globoka sprostitev. Ametist odstrani strahove in skrbi ter doda miren in brezskrben spanec. Razvija občutek sreče in tako lajša bolečino žalosti.

Razprodano!

Opis

Te sveča prinaša mir, veselje in zdravilne energije. Sivka je pogosto povezana z ljubeznijo, pa tudi z delom, ki prinaša mirnost in mir. Zažiganje vonja sivke med meditacijo nam pomaga, da se sprostimo, odpremo svoj um in se osvobodimo. Sivka je tudi zelo zaščitna rastlina, ki pomaga odganjati negativne energije. Ker že sam vonj sivke olajša um, čustva in duha, je zelo koristna za vsakogar, ki se spopada z občutki tesnobe ali stresa. Spodbuja občutke sočutja, zvišuje raven dopamina in serotonina v možganih ter vzbuja občutke sreče. Zaradi svojih pomirjujočih in poživljajočih lastnosti se sivka pogosto uporablja za zdravljenje nespečnosti ali kadar koli je potrebna globoka sprostitev. Sivka in Ametist bosta v nas prebudila ljubezen, umirjenost in odločnost. Naš prostor bosta zaščitila pred negativnimi energijami in pomagala pri lajšanju strahov in tesnobe.

Ametist je predvsem kamen duhovne čistosti, modrosti in meditacije. Je simbol sprememb, odpira številne skrivnosti življenja, pomaga nam razumeti pomen sanj in vizij, bogati pogled v prihodnost. Ametist velja za kamniti most med Zemljo in Nebesi, med duhom in dušo. Je kamen očiščenja, ki v nas prebudi odločnost, da zavračamo stare navade, ki nas ovirajo v duhovnem in duševnem razvoju. Podpira ustvarjanje novih idej in dodaja motivacijo za razvoj. Učinkovito blaži strah, jezo, harmonično združuje različne energije, rdečo in modro, usklajuje ljubezensko življenje v odnosih med moškim in žensko. Odstrani strahove in skrbi ter doda miren in brezskrben spanec. Razvija občutek sreče in tako lajša bolečino žalosti.

Navodila za uporabo

VARNOSTNO OPOZORILO:

– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.

– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma    ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.

 – Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.

– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.

– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.

– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

 

Medtem ko uporabljamo samo najčistejše sestavine, lahko pride do nekaterih naravnih barvnih sprememb. To je povsem normalno in ne bo vplivalo na delovanje ali celovitost vaše sveče.

Poreklo

POREKLO SVEČE: Velika Britanija

EMBALAŽA: Kitajska

KRISTAL: Zambia

Lastnosti

VONJ SVEČE: sivka in komarček

KRISTAL: Ametist

Sestava:

– Esencialna olja 3%

– 100% naravni eko-sojin vosek

– prižigalna vrvica brez svinca

– steklena embalaža

Izdelano iz 100% čistega eteričnega olja klinčkov, mete in čistega sojinega voska. Vsaka sveča je polnjena ročno, prav tako so ročno dodani kristali. Kristali se, ko sveča popolnoma izgori, lahko koristijo za nadaljnjo uporabo.

Sestavine uporabljene v sveči, niso testirane na živalih.

Čas gorenja: do 40 ur

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna