Rosemary & Sage

8,50

SAMOZAVEST ° UMIRJENOST °- JASNOST

Danes ljudje sežigamo beli žajbelj in druga sveta zelišča, da očistimo prostor in okolico negativne energije, ustvarimo modrost in jasnost ter spodbujamo zdravljenje. Dodane vejice rožmarina k belemu žajblju, pa bodo pomagale tudi pri čiščenju negativnih vibracij, odganjanju nočnih mor in nam pomagale dvigniti naša čustva. Začinjen vonj rožmarina pomaga dvigniti razpoloženje, naš dom osvobodi negativne energije, in ga lahko uporabimo kot kadilo med meditacijo. Prinaša mentalno jasnost in umirjenost in nam pomaga, da “opustimo” negativne misli. Kombinacija teh dveh priljubljenih zelišč, bo očistila negativnost, v nas spodbudila samozavest in poživila naš um.

Na zalogi

Opis

Uporaba zelišč za čiščenje doma je globoko zakoreninjena v zgodovini Indijancev. Žajbelj in ostala zelišča so uporabljali za številne namene, med drugim za zdravljenje, energetsko čiščenje, za odstranjevanje negativne energije in obrede. Danes sežigamo zelišča predvsem za čiščenje negativne energije in pa za boljše življenjsko ravnovesje in čistejše misli.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

 

 

OPOZORILO:

–  Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenjskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline. Rožmarin je trajnostno vzgojen na Nizozemskem.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna