Rose Quartz Aura konica

14,90

Edinstvena frekvenca Rose Aura Quartz deluje na srčno čakro in preobrazi globoko zakoreninjene dvome o naši lastni vrednosti in  ljubezni do sebe. To je popoln kristal za vse, ki so trpeli zaradi težav s telesno podobo, zlorabe ali pa so bili zapuščeni ali zavrnjeni v ljubezni. Kristal nas poveže z močno energijo univerzalne ljubezni. Rose Aura Quartz napolni vaše telo z ljubeznijo in povrne vaše celice v popolno ravnovesje.

Na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

Kristali aure imajo sinergistično in intenzivno energijo, kljub temu, da so umetno obdelani. Različne kovine, ustvarjene v alkemičnem procesu v vakuumski komori, se vežejo na čiste kremenčeve kristale tako, da kristali dobijo mavrični kovinski lesk. Možni premazi vključujejo zlato, indij, titan, niobij in baker. Rose Aura Quartz lajša začetke pubertete pri najstnikih in zgodnje menstrualne težave pri deklicah. Njegova zdravilna energija je dobra tudi za čustveno zdravljenje in lajšanje jeze.

Več o aura kristalih si lahko preberete na našem blogu na tej povezavi.

Navodila za uporabo

Priporočljivo, da kristal postavimo poleg Hematita, da ga izpraznimo ali očistimo. Ker geod ni priporočljivo čistiti z vodo, jih očistimo s pomočjo dima zeliščnih zvitkov ali Palo Santa. V posodi jo lahko polnimo skupaj s Kameno strelo, ali pa s pomočjo mesečine polne Lune.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo. Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 5-6 cm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna