Aura kristali

Kaj so AURA KRISTALI, kako so narejeni in kako skrbimo za njih? 

Vsi imamo radi posebne, svetleče in barvne kristale. Kristali Aure prav zaradi svojega izgleda pritegnejo veliko ljudi. Mnogi zelo radi delajo z njihovimi energijami, nekateri pa se tem kristalom izognejo, ker jih ne poznajo in menijo, da nimajo enakih energij kot neobdelani kristali. Razblinimo nekaj mitov o kristalih aure, tako se lahko na koncu sami odločite, ali boste v svoje življenje prinesli kristal aure. 

Kristali Aura Quartz, so čarobni in priljubljeni kristali, ki sodijo v starodavno prakso alkimije. Ko človek in narava delujeta v tandemu, lahko v mešanici znanosti in mističnosti, dobimo kristal, ki predstavlja vse mogoče.

Kristali Aura so ponavadi kristali Kamene strele (lahko pa tudi kateri drug naraven kristal – roževec, ametist, citrin…), ki jih je izboljšala sodobna alkimija. Ta proces ojača prvotne elemente in energije osnovnega kristala (običajno Kamena strela ali Ametist) in oddaja edinstven niz novih energij – zato imajo Aura kristali zelo visoko vibracijsko zdravilno energijo. Na voljo so v številnih divjih barvah, od katerih vsaka s svojo izjemno visoko vibracijo pomaga razširiti zavest ter zdraviti fizično in duhovno telo. 

Aura Quartz kristali so zaradi svojih zdravilnih lastnosti začeli pridobivati ​​priznanje v 80. letih. Danes se pogosto uporabljajo pri zdravljenju, energijskem delu in meditaciji. Kristali aure so ustvarjeni s tehniko, ki elektrostatično veže minerale in plemenite kovine (zlato ali platina) na površino pravega kristala in ustvari čarobno plast obarvane avre. Glede na to, kateri element je vezan, je mogoče ustvariti mavrico različnih vrst kristalov. 

Kristale Kamene strele postavijo v vakuumsko komoro, kjer se kremen segreje na 871 °C (1600 °F), nato pa se v komoro doda kovinska para. Kovinski atomi se s pomočjo naravnega elektrostatičnega naboja na kristalu zlijejo s površino kristalov, kar jim daje mavrični kovinski lesk.

Nove tehnike in parne mešanice se nenehno inovirajo, tako je na primer zadnje odkritje ombre Aura Crystals z dvobarvno mešanimi barvami. Za vas smo zbrali informacije najpogostejših vrst Aura kristalov:

ANGEL AURA  izžareva mavrico barv. Ta kristal nas povezuje z drugimi svetovi in ​​nam daje globok vpogled v vesolje. Poznan tudi kot ‘Unicorn Aura’ ali ‘Opal Aura’, ima pomirjujoč učinek, ki nam prinaša notranji mir in samozavest, ter pomaga, da prisluhnemo svoji intuiciji. Pogosto se za osnovni kristal uporabi  Kameno strelo ali Roževec. 

kremen (SiO₂) + srebro (Ag) + platina (Pt)

RAINBOW AURA ali Titanova ‘mavrična’ aura se imenuje tudi ‘kamen univerzalne svetlobe’. Te modre oljne mavrice aktivirajo, uravnovešajo in očistijo vse glavne čakre. Je energijski ojačevalnik, ki krepi ustvarjalnost in psihične moči.

kremen (SiO₂) + titan (Ti) 

AQUA AURA je svetlo moder kristal, ki nas pripelje do našega višjega jaza in nam omogoča, da govorimo iskreno, z jasnostjo uma. Njegove izredno visoke vibracije odpravljajo negotovost in pomagajo pri komunikaciji in opolnomočenju.

kremen (SiO₂) + zlato (Au)

PINK AURA oddaja vibracije brezpogojne ljubezni. Ta rožnati kristal je močan kozmični konektor, ki pomaga razumeti svoj duhovni namen. Odličen regulator energije, ki odbija elektromagnetni smog.

kremen (SiO₂) + platina (Pt)

GREEN BLUE AURA (Apple Aura) je osupljiv občutljiv bledo rumen/zeleno moder kristal, ki nam daje bolj pozitiven pogled na življenje in nam pomaga, da postanemo čustveno stabilni. Spodbuja duševno vzdržljivost in preprečuje, da bi zunanje sile izčrpale našega duha.

kremen (SiO₂) + nikelj (Ni) (+zlato (Au))

Kako skrbeti za svoj Aura kristal?

° Pokažite mu veliko ljubezni. V svojem življenju je kristal šel skozi marsikaj, zato mu pokažite ljubezen, ki jo potrebuje in poplačalo se vam bo desetkrat. Bolj kot ga cenite, več ljubezni boste prejeli v zameno.

°Vaš kristal je morda preživel ledeno dobo in elektrostatično toplotno obdelavo, vendar to ne pomeni, da ni krhek. Z njim ravnajte previdno in ga postavite nekam, kjer se ne bo zlahka poškodoval, ko ga ne uporabljate aktivno.

°Napolnite svoj kristal tako, da ga postavite na mesečino, idealno ob novi ali polni Luni, ali pa osvežite njegovo energijo s curkom vode.

°Za čiščenje Aura kristalov uporabite toplo vodo, vendar ne uporabljajte grobih čistilnih kemikalij ali čistilnih gobic. Uporabite lahko tudi mehko suho krpo za čiščenje špic in obeliskkov ali pa mehak čopič za ličenje za čiščenje geod in rastišč.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna