Aragonit

5,70

Ali imate nerazrešene čustvene rane iz preteklosti? Ali želite osvoboditi negativna čustva, da bi popolnoma ozdravili svojega duha? Aragonit zagotavlja moč in podporo ter pomaga pri boju, proti jezi in čustvenemu stresu. Je kristal, ki stabilizira in prizemljuje fizične energije zato je zelo uporaben v času stresa. Pomaga pri pripravi na meditacijo in ti pomaga pri duhovnem razvoju. Aragonit pomaga pri koncentraciji in v um prinaša toleranco in prožnost. Uči sprejemanja in potrpežljivosti, še posebej koristno za tiste, ki menijo, da imajo preveč odgovornosti.

Na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

Aragonit, znan tudi kot “Golfball” ali Sputnik, je eden od treh mineralov kalcijevega karbonata, ki jih najdemo v naravi. Najpogostejši aragoniti na trgu so sorta Sputnik iz Maroka. Aragonit prinaša toploto v okončine. Bori se proti pomanjkanju vitaminov A in D ter lahko ustavi nočne trzanje in mišične krče.

Navodila za uporabo

Aragonit čistimo pod mlačno vodo 1-2 krat na mesec. Lahko ga očistimo tudi s pomočjo dima Palo Santa ali želiščnih zvitkov. Polnimo ga v posodici skupaj z Kameno strelo ali pa na polni Luni.

Poreklo

Mibladen, Maroko

Lastnosti

Kristali so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.
Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 2,5cm – 3,5 cm in bo izbran naključno. 

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna