Rainbow Moonstone obelisk

15,90

Ta močan kristal se poveže s čustvenim telesom in trenutnim duševnim stanjem. Rainbow Moonstone je močan zaveznik pri ohranjanju duševne jasnosti in pomaga pri zaščiti naše aure pred negativnimi vibracijami, ki se poskušajo pritrditi na nas. Ta kamen nas spodbuja, da izkoristimo nove priložnosti in, da ostanemo odprti za vse nove začetke, ki se nam lahko pojavijo.

Na zalogi

Opis

Rainbow Moonstone nosi vse lastnosti kristala Moonstone, vendar ima višjo vibracijsko energijo kot druge sorte mesečevega kamna. Kristal naj bi telesu vlil moč in vitalnost, uravnovesil neravnovesje, olajšal žalost, čustveni stres ter spodbudil zaupanje pri odločanju. Pri kristalnem zdravljenju naj bi različne oblike kristalov sevale in osredotočale energijo na različne načine. Obelisk koncentrira energijo kristala in seva od zgoraj. Manjše obeliske lahko držimo kot palico ali pa jih uporabimo za usmerjanje energije v določen del telesa, sobe, delovnega prostora ali kamor koli želimo.

Navodila za uporabo

Rainbow Moonstne se čisti po vsaki uporabi, nekaj minut pod curkom mlačne vode ali čez noč, skupaj z Kameno strelo. Najbolje ga je polniti v mesečini ali po možnosti v času mlade ali polne Lune.

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Obelisk, ki ga boste prejeli je velik med 8 in 10 cm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna