Razprodano!

Power in Me – sveča

15,90

CITRIN ᵒ ŽAJBELJ ᵒ META

Kombinacija eteričnih olj in kristala, ki nam dvigne razpoloženje, ustvarjalnost ter krepi pretok energije.

Razprodano!

Opis

Znano je, da eterično olje žajblja, ki se uporablja v aromaterapiji, stimulira in razjasni um, hkrati pa ima uravnovešen, poživljajoč, pomirjujoč in krepilni učinek na čute za lajšanje negativnega razpoloženja. Znano je, da spodbuja občutek pozornosti, izboljšuje spomin in blaži neprijetnosti v prebavnem, dihalnem in ženskem reproduktivnem sistemu. Vonj esencialnega olja žajblja, čustveno in duhovno stimulira in razjasni um, hkrati pa ima uravnovešen, poživljajoč, pomirjujoč in krepilni učinek na čute za lajšanje negativnih razpoloženj, kot je utrujenost.

Vonj zelenega, živahnega, metinega vonja bo naš prostor napolnil s pozitivno energijo, dvignil naše razpoloženje in vzpodbudil kreativnost. Osvežujoč vonj mete prinaša hladilni občutek, ki dvigne um z občutkom pozitivnosti, vonj nam daje energijo, lajša stres in nas prizemljuje. Meta spodbuja um, osveži duha in lajša duševno utrujenost in depresijo, spodbuja mentalno gibčnost in izboljša koncentracijo.

Kristal Citrin nam pomaga pri krepitvi samozavesti ter pri pozitivnem, živahnem pretoku energije v telesu in okoli njega. Citrin je koristen tudi za izboljšanje prebave in krepitev fizične vzdržljivosti. Spominja nas na svetlo, toplo sonce in vitalnost življenja. Zlati toni v Citrinu, v naših dušah oživijo vnemo in voljo po novem znanju. Topla energija spodbuja optimizem in duhovno bogastvo. Citrin nam pomaga premagati nemir, strahove, nezadovoljstvo, ki se sčasoma lahko spremenijo v hudo depresijo. Daje nam mir, ravnotežje, notranjo harmonijo, ki vpliva na našo imunost. Spodbuja dobro voljo.

Tako naravno, tako čisto, tako vegansko.

Navodila za uporabo

VARNOSTNO OPOZORILO:

– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.

– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.

 – Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.

– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.

– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.

– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

Poreklo

POREKLO SVEČE: Velika Britanija

EMBALAŽA: Kitajska

KRISTAL: Brazilija

Lastnosti

VONJ SVEČE: esencialni olji žajblja in mete

KRISTAL: Citrin

Cvetje: Osmantus

 

Sestava:

– Esencialna olja 3%

– 100% naravni eko-sojin vosek

– prižigalna vrvica brez svinca

– steklena embalaža

 

OPOZORILO:

Medtem ko uporabljamo samo najčistejše sestavine, lahko pride do nekaterih naravnih barvnih sprememb. To je povsem normalno in ne bo vplivalo na delovanje ali celovitost sveče.

Sveče so izdelane iz 100% čistega eteričnega olja rožmarina in čistega sojinega voska. Vsaka sveča je polnjena ročno, prav tako so ročno dodani kristali. Kristali se, ko sveča popolnoma izgori, lahko koristijo za nadaljno uporabo.

Sestavine uporabljene v sveči, niso testirane na živalih.

Neto teža: 200g

Čas gorenja: do 40 ur

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna