Pirit

3,908,50

Pirit je zelo močan zaščitni kamen, ki ščiti pred vsemi oblikami negativnih vibracij in energij. Deluje na fizični, eterični in čustveni ravni. Pirit je kristal zaščite in se zaradi svojega kovinskega izgleda, na prvi pogled marsikomu zdi hladen. Nasprotno pa so njegove energije tople in prijetne. Spodbuja intelekt, krepi spomin ter nam pomaga najti pot do pravih informacij. Tradicionalno je Pirit znan kot kamen sreče in uporabniku pomaga privabiti bogastvo in blaginjo.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Mineral pirit ali železov pirit, znan tudi kot “lažno zlato”, je železov sulfid. Kljub svojemu vzdevku, ga včasih odkrijejo z majhnimi količinami zlata.

Navodila za uporabo

Čiščenje kristalov

Kristale moramo očistiti, saj delujejo z energijo, ki jo absorbirajo okoli sebe, tako pozitivno kot negativno. Da kristali ostanejo energijsko polni in delujejo na najboljši možen način, jih je treba očistiti. Vedno je potrebno očistiti vse nove kristale, ki jih dobimo, saj tako odstranimo staro in negativno energijo ter začnemo znova. Proces čiščenja uporabljamo odvisno od tega, kako pogosto uporabljamo kristale in na kakšen način jih uporabljamo. Če jih uporabljamo za meditacijo jih očistimo pred in po meditaciji . S svojo intuicijo izberemo način čiščenja, primerno uporabi in kristalu, ki ga želimo očistiti.

Več o načinih čiščenja in aktivaciji kristalov, si lahko preberete na našem blogu.

Poreklo

Peru

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal S, ki ga boste prejeli je velik cca. 20-30 mm (25-35g) in bo izbran naključno.

Kristal M, ki ga boste prejeli je velik cca. 30-40  mm (45-55g) in bo izbran naključno.

Kristal L, ki ga boste prejeli je velik cca. 50-60 mm (160-200g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna