Razprodano!

Meta & Citrin

14,90

FOKUS ᵒ KREATIVNOST ᵒ USPEH

Tako naravno, tako čisto, tako vegansko.

Kombinacija eteričnega olja mete in kristala Citrin spodbuja optimizem, ustvarjalnost, nam dvigne razpoloženje ter krepi pretok energije v telesu in okoli njega. Topla energija spodbuja optimizem in duhovno bogastvo. Deluje kot filter in regenerator energije ter prenaša toploto na svojega uporabnika.

Razprodano!

Opis

Ni boljšega načina, kot da v svoj dom vnesemo toploto s pomočjo aromaterapevtske sveče. Vonj zelenega, živahnega, metinega vonja bo naš prostor napolnil s pozitivno energijo, dvignil naše razpoloženje in vzpodbudil kreativnost. Osvežujoč vonj poprove mete prinaša hladilni občutek, ki dvigne um z občutkom pozitivnosti, vonj nam daje energijo, lajša stres in nas prizemljuje. Meta spodbuja um, osveži duha in lajša duševno utrujenost in depresijo, spodbuja mentalno gibčnost in izboljša koncentracijo. Kombinacija eteričnega olja mete in kristala Citrin spodbuja optimizem, ustvarjalnost, nam dvigne razpoloženje ter krepi pretok energije v telesu in okoli njega.

Citrin je bil nekoč kamen trgovcev, saj je veljalo, da izboljšuje poslovno komunikacijo, povečuje prodajo, privablja denar in poslovanje. Citrin kristal so dali v blagajno, denarnico ali k računom za povečanje premoženja. Pomaga nam, da preidemo z nižje na višjo raven zavesti in spoznamo svoj pravi JAZ. Zračni in zlati toni v citrinu, v naših dušah oživijo vnemo in voljo po novem znanju. Topla energija spodbuja optimizem in duhovno bogastvo. Deluje kot filter in regenerator energije ter prenaša toploto na svojega uporabnika. Citrin nam pomaga premagati nemir, strahove, nezadovoljstvo, ki se sčasoma lahko spremenijo v hudo depresijo. Daje nam mir, ravnotežje, notranjo harmonijo, ki vpliva na našo imunost. Spodbuja dobro voljo.

Navodila za uporabo

VARNOSTNO OPOZORILO:

– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.

– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.

– Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.

– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.

– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.

– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

Medtem ko uporabljamo samo najčistejše sestavine, lahko pride do nekaterih naravnih barvnih sprememb. To je povsem normalno in ne bo vplivalo na delovanje ali celovitost vaše sveče.

Poreklo

POREKLO SVEČE: Velika Britanija

EMBALAŽA: Kitajska

KRISTAL: Brazilija

Lastnosti

VONJ SVEČE: meta in klinčki

KRISTAL: Citrin

Sestava:

– Esencialna olja 3%

– 100% naravni eko-sojin vosek

– prižigalna vrvica brez svinca

– steklena embalaža

Izdelano iz 100% čistega eteričnega olja klinčkov, mete in čistega sojinega voska. Vsaka sveča je polnjena ročno, prav tako so ročno dodani kristali. Kristali se, ko sveča popolnoma izgori, lahko koristijo za nadaljnjo uporabo.

Sestavine uporabljene v sveči, niso testirane na živalih.

Čas gorenja: do 40 ur

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna