Razprodano!

Jantar – Kopal

6,50

Jantar je močan zaščitnik in ima močne povezave z zemljo. Je odličen zdravilec in čistilec. Negativne energije absorbira in jih spremeni v pozitivne sile, ki spodbujajo naše telo, da se samo pozdravi. Je močan zdravilec in čistilec telesa in duha. Jantar nam pomaga pri depresiji, spodbuja intelekt in samozavest ter kreativno samoizražanje. Daje nam moč pri odločanju, spontanosti, prinaša nam modrost, ravnotežje, potrpljenje, privlači srečo in odpravlja strahove.

Razprodano!

Opis

Jantar v resnici ne spada med minerale oz. kamne ampak med fosile. Natančneje gre za fosilizirano drevesno, okamenelo smolo iglavcev, katere molekule so v milijonih let polimerizirale. Kopal je zelo mlad jantar, ki ni prestal celotnega postopka fosilizacije.

Navodila za uporabo

Čiščenje kristalov

Kristale moramo očistiti, saj delujejo z energijo, ki jo absorbirajo okoli sebe, tako pozitivno kot negativno. Da kristali ostanejo energijsko polni in delujejo na najboljši možen način, jih je treba očistiti. Vedno je potrebno očistiti vse nove kristale, ki jih dobimo, saj tako odstranimo staro in negativno energijo ter začnemo znova. Proces čiščenja uporabljamo odvisno od tega, kako pogosto uporabljamo kristale in na kakšen način jih uporabljamo. Če jih uporabljamo za meditacijo jih očistimo pred in po meditaciji . S svojo intuicijo izberemo način čiščenja, primerno uporabi in kristalu, ki ga želimo očistiti.

Več o načinih čiščenja in aktivaciji kristalov, si lahko preberete na našem blogu.

Poreklo

Kolumbija

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 20-30 mm in bo izbran naključno

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna