Razprodano!

Cheer Yourself

8,70

META ᵒ ORANŽA ᵒ MIRA

Ta mešanica eteričnih olj, nam da dodatni zagon energije, ki nas ponovno navdihne, razveseli in obnovi našo motivacijo. Če se pripravljamo na razgovor za službo, ali pa ko preprosto potrebujemo dodatno samozavest in energijo. Cheer Yourself uporabimo preden zakorakamo v nov dan, saj nam bo mešanica izbranih esencialnih olj, v veliko pomoč pri premagovanju vsakodnevnih ovir. Roll-on spravimo v žep ali torbico ter ga uporabimo po potrebi.

Za popolno sprostitev in učinek aromaterapije, se olje nanese na senca, zapestja in zatilje.

Ni za interno uporabo!

Razprodano!

Opis

Roll-oni postajajo pri ljubiteljih aromaterapije, vse bolj priljubljeni. Springs Room eterična olja, vsebujejo mešanico 100% naravnih in esencialnih olj, v pomirjujoči oljni osnovi vitamina E.

Prednosti roll-on aplikatorja je, da lahko z enostavnim nanosom, mešanico esencialnih olj in učinke aromaterapije uživamo kjerkoli smo. Odličen pripomoček, še posebej v stresnih situacijah, za boljše počutje, za boljši spanec, v napetih trenutkih, pri glavobolu ali kadar moramo ostati zbrani. Z žepno velikostjo aromaterapije, si težave olajšamo hitreje kot kdaj koli prej, takoj ko to najbolj potrebujemo in skozi ves dan.

Navodila za uporabo

Za popolno sprostitev in učinek aromaterapije, se olje nanese na senca, zapestja in zatilje.

Ni za interno uporabo!

Poreklo

Velika Britanija

Lastnosti

10 ml

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna