Razprodano!

Azurit

10,90

Kristal harmonično združuje razum in občutke. Med meditacijo je najučinkovitejši, če ga postavimo na čelo. Pomaga nam pravočasno odpraviti psihosomatske bolezni. Je kamen upanja v času, ko nas čakajo težke situacije. Sprosti potlačena čustva in razvije sočutje do drugih. Pomaga nam najti sorodne duše in čisto, nedolžno ljubezen. Pokaže nam pot do resnice. Mineral Azurit krepi centralni živčni sistem in zato razvija koncentracijo, razum in spodbuja pozitivno razmišljanje. Poglablja naše zavedanje in sočutje, da pomagamo drugim.

Kristal 1 kos

Razprodano!

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Azurit je bakrov mineral, ki nastane zaradi površinskih sprememb. Po svoji zgradbi gre za bakreni hidrokarbonat. Novonastali azurit je temno modre barve, ki  sčasoma, ko se spreminja, postane svetlejši, dokler ne spremeni barve v zeleno, ko postane azurno-malahit.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Azurit je zelo občutljiv na vodo, zato se očisti preprosto, z močno meditacijo. Nekateri priporočajo čiščenje le v morski vodi.Polni se za kratek čas, do 30 minut, s Kameno strelo, ki ni v stiku s sončnimi žarki. Polnimo ga tudi čez noč med polno Luno.

Poreklo

Utah, ZDA.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 20 mm (7-10g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna