Razprodano!

YODHA set

13,80

ZAŠČITA ᵒ ČIŠČENJE ᵒ VITALNOST

Za vse bojevnike po duši in srcu. Izbrani izdelki v setu, bodo poskrbeli tako za duhovno, kot tudi za prostorsko čiščenje. Z ritualom sežiganja zvitka Dragon’s Blood in Palo Santa, bomo umirili naša čustva, obnovili energijo in pustili kreativnosti prosto pot. Kristal Hematit nas bo s svojo močjo zaščitil, povrnil mir, odločnost in trdnost v naše življenje. Izkušnjo teh vonjav in magičnega seta, morate preprosto izkusiti sami.

SET VSEBUJE:

Dragon’s Blood zvitek

XL palčka lesa Palo Santo

Kristal Hematit

Razprodano!

Opis

ZVITEK:

Zmajeva kri je živo rdeča smola, ki jo dobimo iz palme Calamus Draco ali iz različnih sort rastline Dracaena. Rdeča smola se že od nekdaj uporablja kot zdravilo, kadilo in barvilo. Dragon’s Blood ali rdeči žajbelj, je pravzaprav beli žajbelj prevlečen s smolo iz drevesa “Zmajeva kri”. Smola v katero potopijo zvitek belega žajblja, bo v ritual sežiganja vnesla dodatno zaščito pred vstopom negativnih energij in pomagala ustvariti še boljše meditativno vzdušje. Zaradi smole, bo pozitivna energija po sežiganju zvitka ostala v prostoru veliko dlje časa kot bi sicer. Beli žajbelj ima čudovito, sladko aromo in je znan po svojih zdravilnih lastnostih ter je simbol čistosti duha. Dim iz gorečega žajblja pomirja um, sprošča telo in pozitivno vpliva na razpoloženje. Pomaga uravnotežiti vibracije iz okolja, in nevtralizira negativno energijo. Žajbelj lajša tesnobo, simptome depresije in hiperaktivnost.

PALO SANTO:

Palo Santo, kar v španščini pomeni “sveti les”, je les dreves Palo Santo, ki ga najdemo predvsem v Južni Ameriki in nekaterih regijah Srednje Amerike. Je del družine citrusov in ima lesen vonj z notami bora, limone in mete. Tako kot žajbelj je tudi Palo Santo eno najbolj priljubljenih in najpogosteje uporabljenih kadil. Najpogosteje se uporablja za duhovno čiščenje in uravnavanje energije. Dim Palo Santa odstranjuje negativno energijo, prinaša mir in uravnava čustva. Palo Santo ima veliko tradicionalnih načinov uporabe. Med njimi so lajšanje simptomov prehlada, gripe, stresa, astme, glavobolov, tesnobe, depresije, vnetij ter lajšanje čustvenih bolečin. Palo Santo je veliko več kot le še en trend ali prijetna dišava in tako bi ga morali obravnavati – s spoštovanjem mističnosti, po lastnosti in kulturi, iz katere prihaja.

 

KRISTAL:

Hematit je močan zaščitni kamen, ki nam vrača in zagotavlja trdnost, moč, odločnost in vitalnost. Odpravlja težave, ki nastanejo zaradi pomanjkanja železa v krvi. Izboljšuje ravnotežje in nam vrača občutek za prostor in čas. Na goli koži ima zelo dober učinek razstrupljanja, s svojo energijo skrbi za čustva ter boljše ravnovesje med telesom in duhom. Odpravlja negativnost in preprečuje, da bi absorbirali negativno energijo drugih ljudi.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

Priporočamo, da se palčka Palo Santa prižge s svečo. Palčko držimo ga pod kotom 45 stopinj in konico usmerimo navzdol, proti plamenu naše sveče. Pustimo, da palica gori približno 30 sekund. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne pade sam od sebe, pomahamo po zraku, da z vetrom ugasnemo plamen. Iz žerjavice se bo dvignil tok dima in se razširil v prostor. Palo Santo lahko držimo v roki ali palčko položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo), se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer običajno zastaja energija. Če želimo tlenje oživeti, le nežno pihamo po žerjavici na lesu. Če žerjavica ugasne, lahko postopek vžiga poljubno ponovimo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

Nega kristalov: Ko prinesemo svoj kristal domov, ga bomo želeli očistiti vse negativnosti, ki jih je morda pobral. Lahko ga držimo pod mrzlo, tekočo vodo iz pipe ali ga speremo v naravnem viru vode. Kakor koli, vedno pazimo, da je voda hladna, ne topla ali vroča. Kristal lahko pustimo, da se posuši na jutranji sončni svetlobi ali na polni luni, da ga svetloba prefiltrira.  Lahko pa prižgemo zvitek belega žajblja ali palčko Palo Santo lesa, da se resnično znebimo neželenih energij. Vendar ne gre le za njihovo fizično oskrbo. Da kristali delujejo čarobno, moramo tudi mentalno odstraniti negativno energijo ali dvom, ki ga morebiti imamo glede njihovih zmožnosti. Pomembno je, da spoštujemo njihovo moč.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

 

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenjskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Organski cvetovi vrtnic, ki so trajnostno vzgojeni na Nizozemskem.

Prvorazreden Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo kristala Hematit je Maroko.

 

Lastnosti

Dolžina zvitka cca. 11 cm

Mere posamezne Palo Santo palčke so: 10 cm x 2 cm do 3 cm.

Kristal, ki ga boste prejeli, je velik približno 2-4 cm in je izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna