Water and bath crystals set

14,90

Ste kdaj pomislili, da bi zdravilne kristale dali v vodo in vodo pili ali pa se morda celo okopali v vodi, obogateni s kristali? Za vas smo pripravili nabor zdravilnih kristalov, ki jih boste pred vsakim namakanjem v vodi samo očistili in tako zagotovili varno uporabo. 

Set vsebuje:

4x Kamena strela  

4x Ametist 

4x Roževec

4x Rdeči jaspis

4x Smoky quartz

Na zalogi

Opis

KAMENA STRELA  (bister) – pomaga očistiti negativno energijo, krepi polje avre in nam pomaga pri premagovanju dvomov.

AMETIST (vijoličen) – pomaga vnesti duhovno vodstvo, ravnovesje in mir v naše življenje in je odličen za vse, kar je povezano s čakro tretjega očesa

ROŽEVEC (svetlo roza) – je znan kot zdravilni kristal in kamen brezpogojne ljubezni. Nekateri verjamejo, da oddaja močne vibracije ljubezni, ki naj bi: podpirale čustveno zdravljenje in zdravljenje odnosov. Vzbuja sočutje ter poveča občutek miru in umirjenosti.

SMOKY QUARTZ (prozorno rjav) – krepi duhovno rast, duhovnost in modrost. Ker razjasni miselne procese in čustva, lahko poveča navdih in ustvarjalnost. Pomaga lahko tudi pri koncentraciji, učenju in ohranjanju naučenega. Je odličen kristal za prizemljitev.

RDEČI JASPIS (oranžno-rdeč)) – za vnos vzdržljivosti, energije ter fizične in notranje moči v naše življenje.

Navodila za uporabo

Kristalna voda za pitje:

Kristalna voda je voda, ki so ji bili dodani kristali.  Kristalno vodo si lahko pripravimo za pitje, lahko pa tudi vodo za kopel. Če uporabljamo kristale, ki so v vodi varni, jih damo v kozarec ali vrč in nato napolnimo z vodo. Vodo pustimo na soncu ali pod mesečino, da bo energija kristalov napolnila vodo. Če vode ne želimo pustiti zunaj, jo lahko pustimo na okenski polici ali kjerkoli jo bosta dosegla sonce in mesečina. Kristalna pitna voda ponuja številne koristi za zdravje, vključno s krepitvijo telesa in s tem, da se počutimo mirne. Ljudje že stoletja pijejo kristalno vodo. Koristi pitja kristalne vode pa so seveda odvisne od kristala, ki ga izberemo.

Kristalna kopel:

Poleg priprave kristalne vode za kopel lahko kristale položite tudi neposredno v kad. Kristale lahko uporabimo v kopeli, lahko pa jih postavimo okoli kadi ali tuš kabine in s tem dosežemo različne rezultate glede na to, katere kristale uporabimo. Kopanje s kristali je odličen način za sprostitev in polnjenje.

 

Poreklo

Kamena strela  (Brazilija)

Ametist (Zambija)

Roževec: Brazilija

Smoky quartz: Brazilija

Rdeči jaspis (Južna Afrika)

Lastnosti

Kristali, ki jih boste prejeli v setu, so veliki približno 2cm do 3cm in so izbrani naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna