Water Crystals set

14,90

Ste kdaj pomislili, da bi zdravilne kristale dali v vodo in vodo pili ali pa se morda celo okopali v vodi, obogateni s kristali? Za vas smo pripravili nabor zdravilnih kristalov, ki jih boste pred vsakim namakanjem v vodi samo očistili in tako zagotovili varno uporabo. 

Set vsebuje:

4x Kamena strela  

4x Ametist 

4x Črni obsidian

4x Rdeči jaspis

4x Citrin

Na zalogi

Opis

KAMENA STRELA  (bister) – pomaga očistiti negativno energijo, krepi polje avre in nam pomaga pri premagovanju dvomov.

AMETIST (vijoličen) – pomaga vnesti duhovno vodstvo, ravnovesje in mir v naše življenje in je odličen za vse, kar je povezano s čakro tretjega očesa

ČRNI OBSIDIAN (črn)- zaščitni kamen, ki ščiti pred negativno energijo. Prav tako povečuje resnico in spodbuja čustveno stabilnost.

RDEČI JASPIS (oranžno-rdeč)) – za vnos vzdržljivosti, energije ter fizične in notranje moči v naše življenje.

CITRIN (svetlo rumen) – svetla, rumena barva citrina pomeni, da kristal povezujemo s soncem. Pitje  citrinske vode nam pomaga izgnati negativnost in mračnost. Dober je tudi za povečanje blaginje in plodnosti.

 

Navodila za uporabo

Kristalna voda za pitje:

Kristalna voda je voda, ki so ji bili dodani kristali.  Kristalno vodo si lahko pripravimo za pitje, lahko pa tudi vodo za kopel. Če uporabljamo kristale, ki so v vodi varni, jih damo v kozarec ali vrč in nato napolnimo z vodo. Vodo pustimo na soncu ali pod mesečino, da bo energija kristalov napolnila vodo. Če vode ne želimo pustiti zunaj, jo lahko pustimo na okenski polici ali kjerkoli jo bosta dosegla sonce in mesečina. Kristalna pitna voda ponuja številne koristi za zdravje, vključno s krepitvijo telesa in s tem, da se počutimo mirne. Ljudje že stoletja pijejo kristalno vodo. Koristi pitja kristalne vode pa so seveda odvisne od kristala, ki ga izberemo.

Kristalna kopel:

Poleg priprave kristalne vode za kopel lahko kristale položite tudi neposredno v kad. Kristale lahko uporabimo v kopeli, lahko pa jih postavimo okoli kadi ali tuš kabine in s tem dosežemo različne rezultate glede na to, katere kristale uporabimo. Kopanje s kristali je odličen način za sprostitev in polnjenje.

 

Poreklo

Kamena strela  (Brazilija)

Ametist (Zambija)

Črni obsidian (Mehika)

Rdeči jaspis (Južna Afrika)

Citrin (Brazliija)

Lastnosti

Kristali, ki jih boste prejeli v setu, so veliki približno 2cm do 3cm in so izbrani naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna