Razprodano!

VĪRYA set

17,50

JASNOST ᵒ KREATIVNOST ᵒ ČIŠČENJE

Povrnite si energijo, očistite svoje misli in telo ter napolnite svojega duha s kreativnostjo. Začnite svoj dan polni novih idej, zadihajte s polnimi pljuči in uresničite vse svoje sanje. (Vīrya v Sanskrtu pomeni energija)

SET VSEBUJE:

Zvitek Rožmarina

Kristal Sodalit

Eterično olje “Stay Focused”

Razprodano!

Opis

Rožmarin pomaga pri čiščenju negativnih vibracij, pomaga odganjati nočne more in nam pomaga dvigniti naša čustva. Začinjen vonj rožmarina pomaga dvigniti razpoloženje, naš dom osvobodi negativne energije, lahko pa ga uporabimo kot kadilo med meditacijo. Je primerno zelišče, kadar se ne počutimo dobro. Rožmarin pomaga pri lajšanju stresa in lajša glavobole. Prinaša mentalno jasnost in umirjenost in nam pomaga, da “opustimo” negativne misli. Čisti negativnost, spodbuja samozavest in poživlja um. Ker lahko prežene negativne energije, je to izvrstno zelišče za čiščenje prostora in uma.

Nasvet: Snope rožmarinovih zvitkov obesimo na vhodna vrata, da dom zaščitimo pred vstopom negativnih energij.

V starih časih so grški umetniki vedno imeli s seboj Sodalit, saj so verjeli, da krepi ustvarjalnost in navdih. Sodalit je kristal, ki povečuje koncentracijo in navdih spreminja v resničnost. Ima bolj grobe in počasnejše vibracije in zato spada v kristale na nižji energijski ravni. Zato nam pomaga, da lažje uresničimo svoje ideje. Na mentalni ravni poglablja koncentracijo, logično razmišljanje in nas z zanesljivim korakom pripelje do cilja. Njegove zemeljske lastnosti krepijo stabilnost, blažijo notranje pretrese, podpirajo doslednost in zaupanje v svoje sposobnosti. Pri meditaciji nam pomaga ločiti pomembne stvari od nepomembnih. Sodalit pozitivno vpliva na zniževanje visokega krvnega tlaka, preprečuje vnetja, aktivira presnovo. Harmonizira delo žlez, zlasti ščitnice, uravnava regeneracijo tkiv.

Stay Focused roll-on je kombinacija čistih olj rožmarina, ciprese in limone, odlična aromaterapevtska kombinacija, ki nam pomaga, da se lažje osredotočimo in ostanemo budni. Primerna ko moramo na pot, idealna za uporabo, ko nas utrudi celodnevno delo za računalnikom, ali pa ko se odpravljamo na težaven sestanek. Sveža energija, ko moramo ostati osredotočeni med učenjem ali dokončati delo v službi. Roll-on spravimo v žep, torbico, ali pa ga hranimo kar na pisarniški mizi za takojšnjo uporabo.

Navodila za uporabo

ZVITEK ROŽMARINA-a: počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

SODALIT čiščenje in polnjenje: Sodalit temeljito očistimo pod curkom mlačne vode. Sodalit, ki je v stiku s kožo, je treba čistiti vsak teden. Polnimo ga za zelo kratek čas na soncu, ker ga sonce le segreje, kristal pa ne zadrži svoje energije. Sodalit lahko tudi zakopljemo v zemljo. To je preprost način, da sodalit regenerira energijo in povrne sijaj, je zelo prečiščevalen in ustreza vsem kristalom, ki so nastali in rasli v tleh. Kristale sodalita hranite v zemlji 48 ur. Zakop v zemlji je najučinkovitejši med polno Luno.

ROLL-ON: Za popolno sprostitev in učinek aromaterapije, se olje nanese na templjih, zapestjih in zatilju.

Ni za interno uporabo!

Poreklo

ZVITEK: Rožmarin je trajnostno vzgojen na Nizozemskem.

SODALIT: Poreklo kristala je Namibia.

Roll-on: Velika Britanija

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere in oblike rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 2-3cm (25-30g) in bo izbran naključno.

Roll-on 10 ml 

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna