Razprodano!

Successful life

18,50

Imate globoko v trebuhu občutek kot da bi morali delati večje stvari? Iščete znak, ki vam bo povedal, kaj morate storiti naprej? Preobrazba je lahko strašljiva in velika, vendar je proces lahko veliko lažji, ko vemo, da nam pri tem pomaga samo Vesolje. Set vsebuje nekaj močnih orodij, ki nam pomagajo odkriti svoj namen in ga uresničiti. Pomagal nam bo spremeniti miselnost in nas odprl za prejemanje bogastva na vseh področjih našega življenja: karierni odnosi, finance, zdravje, družina, … Spodbudil nas bo, da se bomo neposredno dotaknili svoje moči in notranjega znanja ter da dosežemo ves uspeh za katerega smo rojeni.

V setu:

1x Citrin cluster

1x Pirit

1x zeliščni zvitek Perfect Harmony

1x les Palo Santo

Razprodano!

Opis

Kristal Citrin, nam pri krepitvi samozavesti ter pri pozitivnem, živahnem pretoku energije v telesu in okoli njega. Koristen je tudi za izboljšanje prebave in krepitev fizične vzdržljivosti. Spominja nas na svetlo, toplo sonce in vitalnost življenja. Njegova živahna rumena barva in sijoča ​​jasnost pogosto predstavljata zdrav duh in telo ter srečo in uspeh. Citrin tudi spodbuja kreativnost, pomaga pri motivaciji in lažjemu izražanju lastnega mnenja. Ljudje, ki nosijo Citrin s seboj, lažje prenašajo kritiko in so manj občutljivi.

Tradicionalno je Pirit znan kot kamen sreče in uporabniku pomaga privabiti bogastvo in blaginjo. Pirit je zelo močan zaščitni kamen, ki ščiti pred vsemi oblikami negativnih vibracij in energij. Deluje na fizični, eterični in čustveni ravni. Pirit je kristal zaščite in se zaradi svojega kovinskega izgleda, na prvi pogled marsikomu zdi hladen. Nasprotno pa so njegove energije tople in prijetne. Spodbuja intelekt, krepi spomin ter nam pomaga najti pot do pravih informacij.

Beli žajbelj se pogosto uporablja za prečiščevalne rituale in za čiščenje našega prostora ter negativnosti. Te zaščitne moči, pa še dodatno okrepi dodano cvetje nageljnov. Nageljnove živahne in pisane cvetove povezujemo s srečo, zaščito, zdravjem, veseljem in ljubeznijo. Marjetice so simbol poletnega solsticija in prijateljstva. Cvetovi, združeni z močjo žajblja v s zvitku “Perfect Harmony”, postanejo močno orodje za čiščenje prostora, saj vanj vnašajo svetlobo. Zvitek prižgemo in ga uporabimo kadar koli moramo upočasniti tempo in zadihati.

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje kristalov:

Citrin se čisti enkrat ali dvakrat na mesec pod mlačno vodo. Polni in regenerira se na soncu za zelo kratek čas. Lahko ga polnimo tudi pod polno Luno.

Pirit je zelo občutljiv na kozmetiko in znoj in ga ni zaželeno stalno nositi na telesu. Ne prenaša vode in se zato enkrat mesečno očisti v suhi posodi s kristalom Hematit. Je zelo občutljiv na neposredno sončno svetlobo, zato ga polnimo v senci skupaj s Kameno strelo. Če Pirit potemni, ga je treba polniti v temni in dobro ogrevani sobi.

Prižiganje zvitkov in Palo Santo lesa:

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenjskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline. Cvetje na zvitku je trajnostno pridelano na Nizozemskem.

Prvorazreden Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo kristalov: Citrin Brazilija, Pirit Peru.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm do 3 cm.

Kristal Citrin, ki ga boste prejeli je velik cca. 20-30 mm in bo izbran naključno.

Kristal Pirit, ki ga boste prejeli je velik cca. 20-30 mm in bo izbran naključno.

Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna