Stay Focused

8,70

ROŽMARIN ᵒ CIPRESA ᵒ LIMONA

Ta žepni Roll-On je kombinacija čistih olj rožmarina, ciprese in limone, odlična aromaterapevtska kombinacija, ki nam pomaga, da se lažje osredotočimo in ostanemo budni. Primerna ko moramo na pot, idealna za uporabo, ko nas utrudi celodnevno delo za računalnikom, ali pa ko se odpravljamo na težaven sestanek. Sveža energija, ko moramo ostati osredotočeni med učenjem ali dokončati delo v službi. Roll-on spravimo v žep, torbico, ali pa ga hranimo kar na pisarniški mizi za takojšnjo uporabo.

Za popolno sprostitev in učinek aromaterapije, se olje nanese na senca, zapestja in zatilje.

Ni za interno uporabo!

Na zalogi

Opis

Roll-oni postajajo pri ljubiteljih aromaterapije, vse bolj priljubljeni. Springs Room eterična olja, vsebujejo mešanico 100% naravnih in esencialnih olj, v pomirjujoči oljni osnovi vitamina E.

Prednosti roll-on aplikatorja je, da lahko z enostavnim nanosom, mešanico esencialnih olj in učinke aromaterapije uživamo kjerkoli smo. Odličen pripomoček, še posebej v stresnih situacijah, za boljše počutje, za boljši spanec, v napetih trenutkih, pri glavobolu ali kadar moramo ostati zbrani. Z žepno velikostjo aromaterapije, si težave olajšamo hitreje kot kdaj koli prej, takoj ko to najbolj potrebujemo in skozi ves dan.

Navodila za uporabo

Za popolno sprostitev in učinek aromaterapije, se olje nanese na senca, zapestja in zatilje.

Ni za interno uporabo!

Poreklo

Velika Britanija

Lastnosti

10 ml

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna