Razprodano!

Spiritual cleasning sage

8,50

ČIŠČENJE ° PRIZEMLJITEV ° MIR

Popoln trio za spiritualno očiščenje.

Zvitek z belim žajbljem, nageljnom in rožmarinom je kot nalašč za čiščenje prostora ali pa, ko želimo očistiti negativne energije iz nas samih.

Razprodano!

Opis

Zaščitne, čistilne moči belega žajblja okrepijo zaščitna energija rožmarina in zdravilne lastnosti nageljnov. Nageljni so močna in barvita roža, povezana s srečo, veseljem in ljubeznijo. Rožmarin je znan po spominu, povezan pa je tudi z zdravljenjem, ljubeznijo in dobrim spancem. Ko vsa ta zelišča povežemo med seboj, dobimo zvitek, ki nam bo pomagal pri spiritualnem čiščenju, dvigu energije in ponovni povezanosti s seboj. Uporabimo ga lahko pred spanjem, da preženemo slabe sanje.

Beli žajbelj povezujemo s:
Nesmrtnostjo, dolgoživostjo, modrostjo, zaščito, željami. Žajbelj predstavlja zahod.

Nagelj povezujemo s:
Zdravljenjem, ljubeznijo, privlačnostjo, veseljem, mirom, zdravimi odnosi.

Rožmarin povezujemo s:
Zaščito, ljubeznijo, spanjem, spominom, in čiščenjem.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

OPOZORILO:

–  Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo      popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Rožmarin in organski cvetovi nageljnov, so trajnostno vzgojeni na Nizozemskem.

Lastnosti

Dolžina zvitka cca. 11 cm

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna