Razprodano!

Space cleansing

14,90

Je vaš dom resnično vaše srečno mesto? Bi si želeli, da bi v pisarni preživeli več kot 3 ure, preden se počutite, kot da morate pobegniti? Verjetno je čas, da očistite svoj prostor in iz njega odstranite slabe vibracije! Tako kot mi, tudi naši bivalni ali poslovni prostori potrebujejo čiščenje, s katerim zaženemo novo, svežo in pozitivno energijo. Ritualni komplet za čiščenje prostora vsebuje vse pripomočke, ki jih potrebujete za čiščenje zraka, odstranjevanje negativne energije in odpiranje prostora za pozitivnost in veselje.

V setu:

1x Selenit

1x Kamena strela (ekstra clear)

1x zeliščni zvitek Spiritual sage

1x les Palo Santo

Razprodano!

Opis

Selenit zelo dobro sprejema energijo, pripada Luni in ima element vode. Je odličen kristal za duhovne dejavnosti, v dušo prinaša globok mir in zadovoljstvo. Odličen je za meditacijo in duhovno delo saj nosi nebeško energijo. Je starodaven mineral in eden najmočnejših kristalov za nove vibracije na Zemlji. Biserno beli (prozoren) Selenit je odličen za ustvarjanje zaščitnega energetskega omrežja okoli hiše ali prostora v katerem živimo. Postavimo ga v kote hiše ali stanovanja in tako ustvarimo varen in tih prostor, ki ne dopušča zunanjih vplivov.

Kamena strela je “kamen vseh kamnov”. Deluje kot katalizator in transformator energije, torej negativno energijo pretvori v pozitivno. Je ogledalo naše duše in zavrača vse negativne sile, misli, energije in zlo. Kristal ima to univerzalno sposobnost, da ga lahko uporabljamo na vseh energetskih conah ali čakrah in deluje preventivno proti vsem boleznim. Kamena strela naj bo v vsakem domu, kjer bo čistil energijo, izboljšal medsebojne odnose v družini.

Zaščitne, čistilne moči belega žajblja okrepijo zaščitna energija rožmarina in zdravilne lastnosti nageljnov. Nageljni so močna in barvita roža, povezana s srečo, veseljem in ljubeznijo. Rožmarin je znan po spominu, povezan pa je tudi z zdravljenjem, ljubeznijo in dobrim spancem. Ko vsa ta zelišča povežemo med seboj, dobimo zvitek, ki nam bo pomagal pri spiritualnem čiščenju, dvigu energije in ponovni povezanosti s seboj. Uporabimo ga lahko pred spanjem, da preženemo slabe sanje.

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje kristalov:

Selenit je občutljiv na vlago in ne prenaša vode, se drobi. Zato je priporočljivo čiščenje na kakršen koli način, razen z vodo. Najbolje ga očistite s suho, mehko krpo, dimom Palo Santo lesa ali s smudge zvitkom. Selenit polnimo na dnevni svetlobi ali s pomočjo Kamene strele.

Kameno strelo nekaj minut temeljito očistimo pod tekočo vodo ali čez noč v skledi z vodo. Včasih je priporočljivo, da Kameno strelo postavimo poleg kristala Hematita, da jo izpraznimo ali očistimo. Kristal lahko polnimo neposredno in za nedoločen čas na soncu. Ne pozabimo, da Kamena strela očisti in napolni vse ostale kamne.

 

Prižiganje zvitkov in Palo Santo lesa:

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenjskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Prvorazreden Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo kristalov: Selenit Maroko, Kamena strela Brazilija

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm.

Kristal Selenit, ki ga boste prejeli tehta 40 – 70g.

Kristal Kamena strela, ki ga boste prejeli je velik20-30mm in bo izbran naključno.

Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna